Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto, samo sto nema nikakvi ambicii za titula a niti za evropa (nitu pak ima tim za takvo nesto:))

Па ако се засилат ќе имаат шанса да се борат во куп уефа во Италија до 5то да бидат барем а не они секоја година гледаат само од купот.
Таман му е во Лацио и според мене најдобро ќе биде да остане.

Таков играч да зема 450 000 евра кога некои копуци како Симоне Инзаги земаат 2-3 милиони...богами и јас би барал излез од Лацио.

Таков играч да зема 450 000 евра кога некои копуци како Симоне Инзаги земаат 2-3 милиони...богами и јас би барал излез од Лацио.
Abe najbolje mu e mancester citi da ide:)
Ke specali nesto pa moze ke investira u makedonija:)
Ali sepak mislam deka anglija ne mu odgovara pa Italija seuste mu e najdobrata opcija. Eve jas go posakuvam vo Juve:)

Подобро ке му биде да си оди од лацио ја мислам:toe:

Значи се спрема некој трансфер..:toe:
Се спрема. Само не знам каде. Лотото бара премногу пари за Пандев. Реална сума би била 12-15 милиони а Лотито бара 20 и тешко дека ќе ги добие.
Би било штета да остани во Лацио и да ја грее клупата. Така двете страни губат.
Пандев нема да игра ќе ја загуби формата и можи да си ја уништи кариерата а Лацио ќе загуби 15 милиони кои може да ги добие сега со негова продажба плус околу 1 милион плата за играч кој ќе седи на клупа.

Значи вистина претерано е 20 милиони за Пандев а плус ако не успее после ќе му ја загрози кариерата на клупата на Лацио :tapp:
Ужас!

Meене ми мириса дека ќе оди во Арсенал!!! Го осеќам Венгер ќе изненади у 5 до 12.

Nisto, samo sto nema nikakvi ambicii za titula a niti za evropa (nitu pak ima tim za takvo nesto:))

па пандев шо играч е... маде голо... звезда го напраја, голем играч треба и за репрезентација така да игра, а не сеа можи че замини во јуве или арсенал и ...после кој че го гледа ко че дојди овде...

Значи се спрема некој трансфер..:toe:

не се спрема, ова е само закана од Лотито до Пандев. намерно е изоставен оти сака да си оди, а пребира од понудите. Лотито многу му се налути бидејќи Пандев ја одби понудата на Зенит кој нудеше 15 милиони и нели му се закани дека цела сезона ќе го остави не на клупа туку на трибина. епа еве...

Сепак се исплашил од заканата на Лотито и ке остане во Лацио :nesvest: Наводно изјавил за Corriere dello Sport :toe: линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom