santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Мене ми е одличен и во Шерлок и како Тјуринг во:На изглед, за глумење добро си глуми.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е одличен и во Шерлок и како Тјуринг во:На изглед, за глумење добро си глуми.![]()
Мене ми е одличен и во Шерлок и како Тјуринг во:
![]()
Топ актер е Бенедикт.
Мене ми е многу кул и сосема океј лик иако има специфичен да не речам злобен изглед, и не ти дава да му веруваш.
Ама ја му верувам и го поштувам.
На пример воопшто не им верувам на Том Круз, Мајкл Даглас и Били Боб Торнтон.
Нема што ти да му веруваш на Том Круз, Том Круз сам си верува себеси толку многу, што можно е тој и да ја има измислено самодовербата.![]()
Том Круз е екстра актер и некако имам впечаток дека е многу потценет, ваљда најмногу поради тој крајно нехаризматичен изглед.Мене Том Круз ми личи на мамино пижлаче и никогаш не ми се свиѓал.
Мене Том Круз ми личи на мамино пижлаче и никогаш не ми се свиѓал.
1906За патиките и јас не знам.
Ma не бе, у главно зарад мајка му беше тоа. Татко му се опивал до смрт (буквално), а мајка му не пиела. Све до сега. Демек све ќе стори и мајка му така да не заврши. А она почнала да пие ради нервози со Фил. Пред тоа не пиела. Плус, можда и психопат беше.За Питер, мој впечаток е дека за себе му враќаше на Фил, не за мајка му. Тој свесен беше дека мајка му пие (сцената кога го поттурна шишето додека седеше со неа на креветот). Дали беше психопат? Можеби: двапати го видовме со зајак, едниот пат го убил за да го сецира, вториот пат ладнокрвно му го крцна вратчето на повредениот зајак, отако го галеше.
ОК, мој впечаток е дека за себе враќаше, дека Фил уште на првата средба го извреѓа.Ma не бе, у главно зарад мајка му беше тоа.