Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Главна причина е мајка му да не заврши ко татко му* и да е среќна. А беше несреќна ради тормозењето на Фил. Коа почна филмот, одма после уводните логоа на продуцентските куќи кажа дека уше откоа татко му починал, он све ќе напраел мајка му да е среќна, или да не и се деси нешто (или нешто слично рече). Тоа беа првите зборови у филмот.ОК, мој впечаток е дека за себе враќаше, дека Фил уште на првата средба го извреѓа.![]()
Сакаат да покажат у филмот дека не е добро да седиш у клозет како Фил и дека треба гордо да ја исправиш главата пред токсичните машки шовинисти, како Питер што прави. Он ги држи конците у свои руки. The Power of Underdog (ок, знам дека е друга аналогијата, али може истовремено и ова да биде).Фил беше сељак кон брат му, кој цело време му ќутеше. Буквално во првата реченица што му ја кажува во филмот го понижува, кога го нарекува fatso. Целиот однос им беше таков, овој го напаѓа, а овој пробува да го игнорира. Што е тука неразработено, зар немаш видено такви односи меѓу луѓе, браќа, сестри и остало?
Па и не можат стрејтовите, затоа што фразата the power of the dog е со значење: all those deep uncontrollable urges that come and destroy us - што многу лесно „длабокиот неконтролиран порив“ може да се поистовети со хомосексуалноста.Само тројцата педери можат да го видат кучето, стрејтовите јок, колку и да гледаат.
Знам дека рече, ама лик кој е можеби психо, јас сметам дека не може да се грижи за туѓа среќа повеќе отколку за својата.кажа дека уше откоа татко му починал, он све ќе напраел мајка му да е среќна, или да не и се деси нешто (или нешто слично рече)
Го пуштив и јас откако пиша, забавен стварно, ама и според искуството како се реагира на КОВИД, не е чудно таква реакција да биде реалностDont look up noviot na netflix prezabaven
Случајно видов дека има уште 15 минути, па си реков, каква е таа одјавна шпица толку долга, и така ги видов „скриените“ сценине го исклучувајте филмот за време на одјавната шпица
можело ова да помине и со поскромен буџет за актери.
Па ти не ги гледај парите како да се твои-Непотребно трошење пари на нејзе.
Прејак момент, им вика кулирајте се е во ред, имам повеќе пигменти зошто вашите претци мигрирале во северна европаА тој па црнецот коа го апсеа од ФБИ, викаше ок ок полека, јас само имам повеќе пигмент од вашиот хахахахахаха им објаснуваше историја на човечко потекло.
Мене во Don't Look Up ми смета само тоа што Леонардо Ди Каприо личи на Љубомир Данаилов Фрчковски.
Другото се трпи![]()
Елаборирај повеќе. Мене ми беше поприлично еднакво критички настроен кон доминантните политички страни.да ти посоли политичка пропаганда.