Можеби и бил свесен.Јас брат му на Фил сосема инаку го доживеав.. Мислам дека беше свесен за определбата на братот и сите негови фрустрации и затоа не влегуваше во било каков конфликт.
прашање дали постоеле педери во тоа време или па патики што ги носеше Питер или па hula hoop што ми се врткаше со тоа педерскиот газФилмот многу спор, ама ме држеше да гледам за да видам што е тоа што Фил го направило да биде такво ѓубре. Питер беше чуден лик од почеток, и иако очекував на крај Џорџ да го најде брат му со Питер во кревет, хехе, натаму водеше сцената од вечерта, излезе дека малиов го наместил да плете јаже од кожа со антракс. Јас на пример, не видов никаков показател дека Питер ќе го стори тоа: почна убаво да зборува за Фил пред мајка му, на Фил му рече: Сакам да бидам како тебе, се обидуваше да се промени во правецот во кој Фил се трудеше да го смени, па уште цигарата му ја додаваше последната вечер ...
Инаку Џорџ и Роус дека се зедоа набрзинка, па такви биле времињата и ситуацијата, не може да одат 5 години прво, плус на тие години... а нејзиното пиење само покажува дека таа ич не беше среќна во бракот.
За Питер, мој впечаток е дека за себе му враќаше на Фил, не за мајка му. Тој свесен беше дека мајка му пие (сцената кога го поттурна шишето додека седеше со неа на креветот). Дали беше психопат? Можеби: двапати го видовме со зајак, едниот пат го убил за да го сецира, вториот пат ладнокрвно му го крцна вратчето на повредениот зајак, отако го галеше.
Педери постојат откако има и луѓе, ама за патиките не знам, хаха, и ми се чини дека имаа хартиени чадорчиња во коктелите кога беше вечерата, што ме збуни дали ги имало тоа времепрашање дали постоеле педери во тоа време или па патики што ги носеше Питер или па hula hoop што ми се врткаше со тоа педерскиот газ
Хартиените чадорчиња дефинитивно ги немало, тоа е потврдено. Почнале да се користат десетици години по дејството во филмот. За патиките и јас не знам.Педери постојат откако има и луѓе, ама за патиките не знам, хаха, и ми се чини дека имаа хартиени чадорчиња во коктелите кога беше вечерата, што ме збуни дали ги имало тоа време
Да. Имаат и едно/две деца, мислам. Иако Кирстен не била првиот избор за улогата, не ми текнува која актерка била, па се откажала ради короната. Супер беше Кирстен, мене ми е дури и underrated актерка.Хмм... Џорџ и Роуз се маж и жена и приватно?!?!?! Зошто се последна дознавам....
Се сложувам дека и легна улогата... Необичен пар.. Неверојатно е колку многу немаше хемија меѓу нив, можеби затоа ми е уште почудно...Да. Имаат и едно/две деца, мислам. Иако Кирстен не била првиот избор за улогата, не ми текнува која актерка била, па се откажала ради короната. Супер беше Кирстен, мене ми е дури и underrated актерка.
Не им е првпат, глумат маж и жена и во Фарго, ако си ја гледала серијата. И мене ми се малце онака, али којзнае какви си се приватно луѓето.Се сложувам дека и легна улогата... Необичен пар.. Неверојатно е колку многу немаше хемија меѓу нив, можеби затоа ми е уште почудно...
Да, гледаш сега кога спомна и таму се чудесни... Капирам како медуза...Не им е првпат, глумат маж и жена и во Фарго, ако си ја гледала серијата. И мене ми се малце онака, али којзнае какви си се приватно луѓето.
Му стоеше ликот дека го бива за глума.И овој Бенедиктов ми е многу одбивен како појава. Ликот што го глумеше баш му стоеше.
На изглед, за глумење добро си глуми.Му стоеше ликот дека го бива за глума.
Одвратен вака на изглед, или не ти се допаѓа како глуми? Мене пример Пачино отсекогаш ми бил бљак, но тоа е само ради тоа што ми е ужасно ружен.