Генерална дискусија - EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Па и организацијата никаква, ги ставиле Русија и Англија во најмуслиманскиот град во Европа. Стави ги во Толуз или Бордо па нека бројат ниви.
(y) Добар дека Тулуз и Бордо немаат сечени. Требале горе према Белгија или Германија Стразбур,Лил, Генобл.

(y) Добар дека Тулуз и Бордо немаат сечени. Требале горе према Белгија или Германија Стразбур,Лил, Генобл.
За Толуз знам дека е еден од почистите поголеми градови во Франција кога се во прашање сечените, а за Бордо не знам онака го лупнав. :D

Италијанци биле најголемио хулигани.:pos:

Таков впечаток добиваат бидејќи Италија не е средена како држава во тој аспект и сеуште функционира безаконие,за разлика од Англија каде хулиганите не смеат да претнат..иначе хулиганството потекнува од Англија мислам и тие првин правеле глупости на фудбалските натпревари.

А за тоа кои се најголеми хулигани е релативно..има секакви будали низ Европа ама од балканот односно од Турција мислам дека се најнецивилизирани ,ама факт е дека хулиганите се политички следбеници па така кој ги еба,сите нека ги изпозатворат па нека кршат така дома а не туѓи приватни имоти..па мене да ми кршат онака кафич или ресторан ако не ги испукам со една сачмарка има мамето да му го ебам :D

Во моментот кога часовниците во Париз ќе означат 21 часот, веќе ништо нема да биде важно. Следува месецот на вистинските фудбалски сладокусци, кои орно чекаат со бритка сабја да го пресечат јазолот на секојдневните обврски и да се впушатат во часови на фудбалска осмоза. Дали ова првенство ќе ни понуди некој нов фудбалски Давид од Исланд или Северна Ирска или повторно ќе се пие андалузиско вино, можеби германската точност ќе биде повторно на врвот на задачата или пак можеби британската кралица ќе тропа со накитот како во далечната 66та. Да не ја потцениме и француската гостопримливост и италијанската префинетост.[DOUBLEPOST=1465576322][/DOUBLEPOST]Од Поезијата на Златко :D

Зошто не постои страната на МРТ? Не за друго, ме интересира кога ќе почне пренос од студио :)

Од 2012 дешавка , они сега му вадат прљав веш. :pos:

Иди најди погнасна курварска професија од новинар , го сечам. Гнаси.

Колку сакам вечер романците да ги освежат французиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom