Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и тие беа крш, ама според мене овој апла, ниедна асална топка не изнесе.Како тоа ќе ги кошта многу кога за разлика од Косчиелни и Евра во овие 45 минути е најдобар играч у дефанзива?
Не дека е лош на 9 ама попродуктивен е на лево крило... Марсијал би влегол наместо Паје.Марсијал повреден е нешто? Неможе да почне без него бе, не е нормален Дешамп.
Љорис она што го фати во првите минути веќе е во конкуренција за интервенција на првенството![]()
Не дека е лош на 9 ама попродуктивен е на лево крило... Марсијал би влегол наместо Паје.
Не би рекол, на пример Евра поима нема у одбрана, не општо туку во полувремево сеа за сеа, неколку пати Сапунару го издрибла и тој Попа исто.Па и тие беа крш, ама според мене овој апла, ниедна асална топка не изнесе.
4-2-3-1 не знам што се глупира со овие тројца на средина, нема никаква креација. Ова може да го игра против поквалитетни репрезентации, па да прави пресинг со Канте и Матуиди. Вака нема никаква корист од двајцата ако се во игра, еден е сосема доволен.Не дека е лош на 9 ама попродуктивен е на лево крило... Марсијал би влегол наместо Паје.
Го делам мислењево. Немаше потреба да игра тројца ѕверотињи во средина од кои само еден од нив може работа за двајца да заврши. Матуиди и Погба ќе беа доволни и ќе можеа со класична десетка или полушпиц да играат.Можеби треба Марсал лево, Паје АМФ, а позади Погба и некој од Канте и Матуиди. Реално вака Матуиди, Канте и Погба се многу збиени и се гушат.