Генерална дискусија - EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека во студиово на МТВ пукнати се неколку водоводни цевки. Поплава!

Спасувајте го Ѓоре! :place:

Последно уредено:
Убаво отворање, ги бива французите за вакви работи.
Ми се свиѓа составов на Франција освен Жиру ама океј се, мислам дека ќе гураат далеко.

Очекувам висок пласман за Франција и Англија. Незнам зошто али имам претчуство за енглезите.

Кога и да го видам сеа овој Кирикеш ми текнува на клипот кај што го вадат ќор пијан од дискотека во Букурешт :pos:

Ај пошто нацизмот е во full swing во групата на фејсбук и никој не смее да поставува прашања.....дали репризте од првенствово после полноќ ќе бидат само од натпреварот на денот или од сите мечеви?

Кога и да го видам сеа овој Кирикеш ми текнува на клипот кај што го вадат ќор пијан од дискотека во Букурешт :pos:
Линк?

Ај пошто нацизмот е во full swing во групата на фејсбук и никој не смее да поставува прашања.....дали репризте од првенствово после полноќ ќе бидат само од натпреварот на денот или од сите мечеви?

Линк?

Овој Рами ќе ги кошта многу французиве ако планират да го играт прва постава.
И ова навивачите на Франција се гомна, свиреживе кон Жиру не се потребни, само потешко прават.

И ова навивачите на Франција се гомна, свиреживе кон Жиру не се потребни, само потешко прават.

Не знам шо сакаат стварно, Жиру да не крив што Бензема не е во тимот, од да не го намести во скандалите?
Човекот се труди колку што му се можностите, бујрум нека ми најдат подобар шпиц моментално што може да биде во тимот.

Како тоа ќе ги кошта многу кога за разлика од Косчиелни и Евра во овие 45 минути е најдобар играч у дефанзива?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom