Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Аууууууууу што гледав. Каква визуелна перфекција. Лелелелелеле.
А бе ич пенис не ме боли дали дијалозите биле ко на телетабиси, дали имало логика... (hehe pa gledajsi akcii i blokbasteri) ова што го гледав беше неверојатно.
Оние Еми награди за визуелни ефекти треба онака да запрат неколку години да не се одржуваат, пошо ова...

d4779b_7086823.jpg

АУУУУУУУУ КАКВА ЕПИЗОДА!!!!!!!
THE BITCH GOD MAD!!!!!!!
Се бориш против тиранија за да ти дојде уште поголема тиранија. Пример за политиката во целиов наш свет.
Не бев за Џон Сноу ама послем ова брате те заокружувам тебе на следните избори.

лелелелелелелелеј епизодава беше во буквална смисла death and destruction не ме интересира ни што немаше многу дијалози и зборење од последните 40 минути си гледавме факинг Дени шоу, искрено мал дел од мене сакаше да ја видам Серсеи како се моли за да ја помилуваат ама како се испадна не ми е ни криво искрено. Имам некој вајб дека и се спрема атентат на Дени и дека можно е со Џон Сноу да испадне некоја глупав расплет D&D шоу ... btw thank the gods for this series it was awesome.

Многу се напиздив кога го скинаа Најт Кинг толку лесно во 3 епизода, и покрај 7 сезони билдап, после си викам "Ок ајде сега Серсеј ке биде финалниот бос бар со неа мука ке мачат" , и на крај шо испадна? Се прошетаа во кингс ландинг и ја затрупаа под камен во рок од 40 мин. За на крај главниот villain да биде :

Денерис! Се претвори во фул Мад Квин, се гледаше дека почиња полека да се губи ама дека ке напраи бурн дем ал не очекував, поготово кога овие се предадоа , а она продужи да еба матер.
Едвај чекам да видам последна епизода како ке се справат со неа поготово Џон, земајки во предвид дека дури и неговите лојални трупи тотално одлепија. Дали ке дистанцираат од неа ? Дали ке јаде атентат од Ариа? Ке дознаеме наскоро..ама причина плус што ја обожавам серијава е и покрај сите ебани теории на нетов нема човек кој ни приближно може да предпостави што би се случило, жив пример ти е Денерис,од мој најомилен лик што се надеваш дека ке седне на тронот еден ден , до тотал пироман кој им напраи етничко чистење и молиш бога да ја скине некој задња епизода.

Тоа ти е Игра на Тронове.

Претходно со три змеја не можеше една шупа да запали, сега со еден цел град и цела флота спремна со стрели :icon_lol: онака си гледаш мех, колку за визуелните ефекти :D

Друго што да се каже, ни пресврт, ни изненадување, ништо, колку да се заврши серијата. Барем еден смарт потег да и смислеа на Серси, колку да се има што да се пофали, ама јок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom