[emoji29]
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти пишав ама не читаш: The older and larger the dragon the more devastating its fire. Drogon's flame - black fire shot with red. Како и да е начинот на кој се испушта огнот е како разорен проектил.
Значи кога кажале дека BLACK FIRE е нешто нај нај тоа е тоа, не е ова чкорче и кибрит, плус начинот на кој го 'блуе' e огнот е разорен.
Neli serijata i knigite se 2 razlicni raboti?
Zosto pastiras od asoaif.wiki?
Najmokniot ogan my ass, NK ne ni pocrvene od direct shot na fireball.
Ја мајката сега кога ти најдов извори дека не е обичен оган, се повикуваш на логика од ралниот свет, нели беше обичен оган. Ајде од реалниот свет најди ми колку треба да е блиску човекот до тој оган за да изгориНа таква температура човековото тело се топи, буквално, се претвора во пепел. Се што стои во близина страда од изгореници, Ајра низ епизодата неколку пати се најде во непосредна близина. Колку за илустрација на таа температура повеќето метали се топат. Чисто илустративно, малку логика од реален живот.
Ти да се натпреваруваш со Тролејбус![DOUBLEPOST=1557759956][/DOUBLEPOST]You witnessed CleganeBowl, but are you ready fooooor...KajganaBowl???
In the left corner, we have @Trolejbus, the Defender of IMDB ratings, the Breaker of Reddit theories and the Champion of Super Fans!
And in the right corner we have Sir @Beric Dondarrion, the Supreme Sage, The Master of military strategy and the Champion of OG Fans!
Get ready to rumble!!!
У серијава може и ги мења у секоја епизода, нема везе.Mislam bese taa majkata so deteto. Shto i pomognaa da se izvadi od stampedoto. Ama ne sum siguren... John so Davos bea na sosema drug kraj od gradot.
Patem, Daenerys ima zeleni ochi, taka?
Испадна дека living in denial да ти бил најголемиот адут на Серсеи.Ги истроши смарт потезите до сега![]()
That's more like it.
Moментот на двоумење на Денерис кога седеше на змејот...
Најнереално е после ова Данаерис да ја остаат да владее. Мене ми личи дека ја спремаат да ја цвикнат.Најреално би било после ова Денерис да остане на власт и да .....