Полегендарен лик од The Hound ни имало ни ќе има. Само за него ја гледам серијава. Штета што му дојде крајот [emoji52]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oladi malce so politikive i ovdeka, 10 sliki predhodno postira so Grujo...Серијава испадна ....Македонија .....Северџанска Македонија ....
Абе три поста пиша откако заврши епизодава два ти се со Грујо, еден со Северџанска...Серијава испадна ....Македонија .....Северџанска Македонија ....
Е кај најде баш тука кај горењето нелогичност бре о ти богу на драмските дела кога цел град лежи на вајлдфајр течност плус огнот на змејот не е баш обичен оган. Плус како очекуваш да горат куќи на не толку богати жители кои се лепенки и густо населени... така ли ви кажаа инфлуенсерите?Замислете ја епизодава како содржина од книга, две страни максимум. Вака и Хобитот стана трилогија, од едно мало книжуле.
Кога ќе се скараш со логиката, на сцена стапуваат визуелните ефекти чиј сајд ефект е жуто на гаќите. Како визуелен спектакл, океј, но како драмско дело серијата по мене одамна застрани од тој пат. Нема ни да навлегувам во нелогичностите и фактот што целата структура на градот гореше како картон. Нуклеарка ќе направеше помалку штета, но' тоа е. Веројатно тоа била и целата, да се стави повеќе акцент на визуелниот дел, во обид да се компензира за другите недостатоци.
Содржински нема што да се коментира епизодава, очигледно фокусот не бил насочен во тој правец. Јасно беше дека Денерис ќе го запали градот, друга алтернатива за епизодата и немаше. Се гледа дека последниве неколку сезони се градени врз фрагменти од нејзините почетоци. Затоа и приказната нема голема флексибилност, затоа што кризира од неиновативност и содржинска безидејност.
плус огнот на змејот не е баш обичен оган.
Собери се човечеСтрашна епизода, убедливо број 1 до сега. Проблемот е шо сеа ги створија сите елементи Џон да стане крал, и ќе ја килнат плавата на некој дволичен начин каде што Арја ќе го земе ликот на змејот, Дени ќе оди да го гали и овој ќе ја лапне.

Магичен, поинаков од обичниот и плус цел град лежи на вајлдфајр тоа е потенцирано 100 пати и се гледаа и зелени експлозии.Каков е огнот на Змејот?
Каков е огнот на Змејот?

фацата на грдата Серсеи кога и го гореше градот 
Бралиња начитани барем вие ги знаете книгите плус нагласено е дека не е обичен оган: Though it is said that Balerion's fire was so intense it burned black, really the hottest of flames is white. Assuming his flame was in fact white hot, as all available art seems to indicate, it burns with a minimum temperature of around 2800 degrees Fahrenheit. Барем прочепкајте малку пред да пишете глупостМагичен, ги топи срцата на супер фановите.
Магичен, поинаков од обичниот