- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Entertainment Weekly добија екслкузивна листа на ликови за кои ќе има кастинг за 3-та сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ипак Jojen и Meera ќе ги има во серијата, great news.Entertainment Weekly добија екслкузивна листа на ликови за кои ќе има кастинг за 3-та сезона.
Да беше за умирање ќе му ја скинеа главата и сите ќе паузиравме во тој моментФак ми тендер,, ако умре Тирион не гледам веке.
И обратно.Зошто мислам дека Џејми Ланистер би бил перфектна улога за Josh (Соер од Лост) Holloway![]()
Јас мислам дека Josh Holloway како посаркастичен би бил одличен во улогата на Џејми Ланистер. Многу си личат со Nikolaj Coster-Waldau.Зошто мислам дека Џејми Ланистер би бил перфектна улога за Josh (Соер од Лост) Holloway![]()
Зошто мислам дека Џејми Ланистер би бил перфектна улога за Josh (Соер од Лост) Holloway![]()
И за тие што ги имаме прочитано книгите пак ќе биде непредвидливо. Ме интересира кај ќе се сретнат со you-know-who.Значи ипак Jojen и Meera ќе ги има во серијата, great news.
Фаберже?еј, ај тоа у другата тема!
п.с. дознавме кој ги украл змејовите (јајцата)...
Прегледај го приврзокот 43997
![]()