Game of Thrones

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.240
Поени од реакции
84.262
^ не разумем

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
^ не разумем
Калиси бе :D

макар да и мене ич не ми е смешно....

Успат, нема многу нестрпливи дечки неделава да беснеат на форумов, како да се разочаравте што не умре Џофри. Може следната епизода ќе го убие Санса и ќе избега со кучето, од кај знаете :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Успат, нема многу нестрпливи дечки неделава да беснеат на форумов, како да се разочаравте што не умре Џофри. Може следната епизода ќе го убие Санса и ќе избега со кучето, од кај знаете :)
Ах јас си знам како ми е, само се воздржвам..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.240
Поени од реакции
84.262

Не разбирам у ствари што е штосот.
Дали е тоа некоја певачица што така се вика и зашто тоа знакчето од јогурт е испод неа?

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Давам заклетва и пред Старите и пред Новите Богови дека нема да ја отворам темава уште еднаш!
Проклети да се спојлерите!
:D :D

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Не разбирам у ствари што е штосот.
Дали е тоа некоја певачица што така се вика и зашто тоа знакчето од јогурт е испод неа?
Најверојатно некој модел што се презива калиси, а го рекламира јогуртот, па оттаму и сликата.:)
И добро е што третата книга ја поделиле на две сезони, да не мора се да бутаат во една, па ваљда ќе има повеќе време за ликовите да се претстават убаво.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Daenerys's Dragons ‏@DaenysDragons
Seeing a ghost or two is no big deal when you've been trapped in the House of the Undying for weeks. #got140 @GameOfThrones

:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Чепкав нешто прееска и повеќепати за улогата на Менс Рејред се спомнуваше Henry Ian Cusick, кого сите освен неговите дома го знаат како Дезмонд од LOST.

Its a least a credible rumor или само голема желба на повеќе читатели на книгите !? :)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
^^ кул кул одлично ако го убацат

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Уште он фали со австралискиот акцент :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Чепкав нешто прееска и повеќепати за улогата на Менс Рејред се спомнуваше Henry Ian Cusick, кого сите освен неговите дома го знаат како Дезмонд од LOST.

Its a least a credible rumor или само голема желба на повеќе читатели на книгите !? :)
За сега е само желба на читателите.
Јас сум зачленет на Westeros форумот, таму има посебни под-форуми за кастинг, кои се одобрени од David Benioff & DB Weiss ( продуцентите на серијата ) . Ги читаат нашите предлози, а за yлогата на Mance, мислењата на фановите се поделени меѓу Henry Ian Cusick и James Purefoy.

Единствено што го знаеме сега е дека Cas Anvar бил на аудиција, најверојатно за улогата на Daario Naharis.
Mногу од фановите за Daario го бараат Naveen Andrews.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Уште колку епизоди останаа од 2рата сезона да излезат 2-3? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom