Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Kalisi32.jpg

^ не разумем
Калиси бе :D

макар да и мене ич не ми е смешно....

Успат, нема многу нестрпливи дечки неделава да беснеат на форумов, како да се разочаравте што не умре Џофри. Може следната епизода ќе го убие Санса и ќе избега со кучето, од кај знаете :)

Успат, нема многу нестрпливи дечки неделава да беснеат на форумов, како да се разочаравте што не умре Џофри. Може следната епизода ќе го убие Санса и ќе избега со кучето, од кај знаете :)

Ах јас си знам како ми е, само се воздржвам..

Не разбирам у ствари што е штосот.
Дали е тоа некоја певачица што така се вика и зашто тоа знакчето од јогурт е испод неа?

Не разбирам у ствари што е штосот.
Дали е тоа некоја певачица што така се вика и зашто тоа знакчето од јогурт е испод неа?
Најверојатно некој модел што се презива калиси, а го рекламира јогуртот, па оттаму и сликата.:)
И добро е што третата книга ја поделиле на две сезони, да не мора се да бутаат во една, па ваљда ќе има повеќе време за ликовите да се претстават убаво.

Daenerys's Dragons ‏@DaenysDragons
Seeing a ghost or two is no big deal when you've been trapped in the House of the Undying for weeks. #got140 @GameOfThrones

:pos:

Чепкав нешто прееска и повеќепати за улогата на Менс Рејред се спомнуваше Henry Ian Cusick, кого сите освен неговите дома го знаат како Дезмонд од LOST.

Its a least a credible rumor или само голема желба на повеќе читатели на книгите !? :)

^^ кул кул одлично ако го убацат

Чепкав нешто прееска и повеќепати за улогата на Менс Рејред се спомнуваше Henry Ian Cusick, кого сите освен неговите дома го знаат како Дезмонд од LOST.

Its a least a credible rumor или само голема желба на повеќе читатели на книгите !? :)
За сега е само желба на читателите.
Јас сум зачленет на Westeros форумот, таму има посебни под-форуми за кастинг, кои се одобрени од David Benioff & DB Weiss ( продуцентите на серијата ) . Ги читаат нашите предлози, а за yлогата на Mance, мислењата на фановите се поделени меѓу Henry Ian Cusick и James Purefoy.

Единствено што го знаеме сега е дека Cas Anvar бил на аудиција, најверојатно за улогата на Daario Naharis.
Mногу од фановите за Daario го бараат Naveen Andrews.

Уште колку епизоди останаа од 2рата сезона да излезат 2-3? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom