Game of Thrones

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
плус фали Кал Дрого моменти.
blood of my blood... :(

не отварајте ништо, ја вчера на јутуб видов мини спојлер, додуша не бев малку како потресен пошто претпоставував дека тоа ќе се деси. Но најарно ништо да не чепкате по коментари, никаде.

п.с.

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Game_of_Thrones_Wiki

не чепкајте и овде, ова само да му покажам на Io Sono Interista дека за се има вакво... :гик:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
sekoja sezona hand of the king e facata....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Ако создал Мартин некој град кој е во барок стил, here we go! :icon_lol:

правевме муабет за ова минатово лето, некој спомна Мариово ми се чини, ја викав Беласица и Шара... :D

за battleground би имале опции секако, и за северот. Е сеа замоци... :)
Плус на Шара имаат автентични планински племиња немора да плаќаат актери. Дарданија од форумов може да биде Shagga son of Dolf. :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
blood of my blood... :(

не отварајте ништо, ја вчера на јутуб видов мини спојлер, додуша не бев малку како потресен пошто претпоставував дека тоа ќе се деси. Но најарно ништо да не чепкате по коментари, никаде.

п.с.

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Game_of_Thrones_Wiki

не чепкајте и овде, ова само да му покажам на Io Sono Interista дека за се има вакво... :гик:
Јас вчера го видов од Анон спојлерот и ме сјеба цела трета сезона. :cenzura:

Sk8eR_BoY

Сведок
Член од
5 мај 2006
Мислења
141
Поени од реакции
6
Јас сум за Денерис Таргариен .

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Јас сум за Денерис Таргариен .
Одвај чекам да стигне серијава до 4та сезона и сите да почнат да навиваат за Џејми.

Јас бев од почетокот за Старкс али искрено ептен се неспособни за ништо не ги бива и сега за Станис и за Вилдлингс навивам.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Значи да знаете: мега спојлери ги бришам макар и да се ставени во спојлер. ОК е спојлери за епизодиве што ги гледаме ама понатаму од тоа не чепкајте, нема потреба.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Значи да знаете: мега спојлери ги бришам макар и да се ставени во спојлер. ОК е спојлери за епизодиве што ги гледаме ама понатаму од тоа не чепкајте, нема потреба.
Тоа за Џејми во мислењето над твоето?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не бришење, бан директ за вакви работи како ова на Ристо.

Него ми се свиѓа што менуваат работи од книгата повеќе во втората сезона (не сум ги читал, од муабетиве овде), паметни се HBO. Сфатија дека по прва сезона ќе има многу што ќе ги прочитаат книгите, па затоа менуваат работа за да им биде интересно и на нив. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
На Anon вчера му го избришав постот ама неколку души се заебале во меѓувреме.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не бришење, бан директ за вакви работи како ова на Ристо.

Него ми се свиѓа што менуваат работи од книгата повеќе во втората сезона (не сум ги читал, од муабетиве овде), паметни се HBO. Сфатија дека по прва сезона ќе има многу што ќе ги прочитаат книгите, па затоа менуваат работа за да им биде интересно и на нив. :)
За што бан кога не давам никаков споилер за што ќе се случи во серијата.Ова е како да ми кажеше некој на крајот на првата сезона дека во втората џуџето ќе ми биде супер лик.А за Станис и Вилдлингс сум си поради тоа што го покажаа до сега.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Фак ми тендер,, ако умре Тирион не гледам веке.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.260
Поени од реакции
84.344
Сфатија дека по прва сезона ќе има многу што ќе ги прочитаат книгите, па затоа менуваат работа за да им биде интересно и на нив. :)
Како да не, баш заради тоа мењаат....
Практични и прагматични. Такви се причините за појавата на промени (кои сега за сега не се толку многу влијателни врз глобалното дејствие).

али ипак све нешто ми вика дека се заебаваш....

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Вака некои викаа и кога му ја отсекоа главата на Eddard :)
Тоа го зборев и јас кога умре
Charlie
у Lost. После тоа цело време бев у denial phase и во секој момент од сезоните кои следеа очекував да излезе од некаде, жив :oops:
My point being, премногу интересни ликови има за да се осети до некој позначителен степен отсуството на еден од нив (иако за Тирион сеуште не знаеме со сигурност дали ќе умре).

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.260
Поени од реакции
84.344
За што бан кога не давам никаков споилер за што ќе се случи во серијата.
o_O
не' зебаваш?

Ако не сум некој кој ги читал книгите, според твојот пост, можам да заклучам дека Џејми нема да умре до четврта сезона. Тоа малку е?
--- надополнето: 29 мај 2012 во 21:25 ---
Фак ми тендер,, ако умре Тирион не гледам веке.
Ваљда после девета епизода од прва сезона, ти стана јасно дека никој не е сигурен.

Kajgana Shop

На врв Bottom