Утепа се од ебање...цццц...на толку барање и тоа апла(како дунда со векови да не е видел)....па она пост фалење...а ние од тоа ебање ништо не видовме...аматеризам невиден.....и друго "дани" му вели на овој ропакот да ја стопли...овој место да собере некое дрвци со тоа "змејовите" да запали огинче...он на ладното во грмушките....Ми се допадна епизодата.
Ги опфатија сите ликови, си направија каков таков муабет и Грејџој ја ебеше кралицата. Веројатно тој е најзадоволниот човек во Вестерос сега, Серсеи секако не изгледаше така.
Дани отсекогаш ме живцирала, и сега го прави истото. Ама сестра ти не ме сака, искарај ја. Ок.
Санса ми е еден од омилените ликови, таа цела траекторија на ликот нејзин ми се допаѓа и се надевам дека ќе ја има во крајните епизоди.
Наредна епизода не верувам да почнат со битката, пак ќе има дрн дрн муабети и политики глупи, третата епизода ќе биде масакарот. Ако треба да типувам на неколку фаци што мислам дека ќе одат во таа епизода, Џејми и Бриен, Џора, Тормунд, Берик.
До крај желба ми е да има бар пола епизода посветена на Вокерите, како, што зашто. Дали со визии на Брен, дали со визии на Ноќниот, не ми е гајле, само да се разреши нивниот прашалник.
Не е толку глуп колку што се има нешто договорено со Серси.Џуџето ептен го отупеле...
Во наредна епизода ќе скока на Јарец и ќе си игра со јојо, за да биде позабавноЏуџето ептен го отупеле...
На свиња јава у книгата.Во наредна епизода ќе скока на Јарец и ќе си игра со јојо, за да биде позабавно
*спојлер
Шфркнати се на интернет ...
И мене ми е некако сумњиво, или стваро е затупен, со оглед дека и во Есос и во војната против Ланистерите направи ептен глупи потези, или намерно саботира, само што не ја гледам мотивацијата кај него за второто.Не е толку глуп колку што се има нешто договорено со Серси.
Додуша неговиот лик е најразочарувачки во споредба со претходно, факт, али сега и мати нешто.
Може не саботираше тогаш, али после муабетот насамо што го имаа откога Серси им кажа дека не пушта војска и откога дозна дека е бремена, мислам дека е повеќе свртен накај нејзе, ако ништо друго, бар за детето. Тирион реално никогаш не ја мразел Серси, а уште помалце децата. Еден Џофри што се не му правеше, па не го пипна. Дури и ете сега да не се договорел ништо, ако дојде да бира, гарант ќе ја бира сестра му и фамилијата.И мене ми е некако сумњиво, или стваро е затупен, со оглед дека и во Есос и во војната против Ланистерите направи ептен глупи потези, или намерно саботира, само што не ја гледам мотивацијата кај него за второто.