wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.808
- Поени од реакции
- 34.491
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше многу паралели со првата епизода.
Двете епизоди почнаа со дете како се качува по дрва во Винтерфел со цел да ги види поубаво Кралот и Кралицата што доаѓаат (прочитав дека и истата музика била), муабетот на Нед и Роберт во првата епизода за Лијана и Регар со муабетот на Сем и Џон сега на истото место, сцените кај дрвото.
И двете епизоди завршија со Бран и Џејми.![]()
Знам воте, јас само се надополнив на твоето пошо немав во кој контекст да изедам лајна, сам ќе бевne gi branam samo sakav da probam da si objasnam zaso vaka ni pravatama i kako sam sto kaza, prikaznata e enormna, milion prikazni ima i kolku i da imaat vreme i pari ne mozat sve da vmetnat i objasnat u serijava bez da stane teska za sledenje naizmenicno sve za obicen gledac, zatoa vmetni od sve po nesto pa imas osnova za spin off, i religija i first men i decata od sumata i sve mozat sea
eve kolku najavija, 5 spinoffa?
Си ги бара слоновитеСигурни сме дека Церсеи не е видена во Париз денеска?
Инаку, најдобар дел од епизодата, беше најавната шпица.
Мислам дека тоа доволно говори.
Откриено е значењето на „вртлогот“? Барав на нет,као една теорија се означува првото дрво кое плаче,место каде настанал Ноќниот Крал.Еден вид меморија,знак на даинг ванс,умрените.... Второ како 7те кралства
Има да се напишат милион работи од кои веќе и сте напишале неколку, но нема сврха..
Едино мора да го одвојам убедливо најлошиот момент во епизодата:
-If you want a whore, buy one, if you want a queen, earn one.
и после 5 минути легнува со него...
Ооооокеј.
Но добро, да не бараме логика во серија во која има змејови, нели...
Sekoj ima pravo na svoe mislenje i imame razlicni vkusovi, ama preteruvate so hejtot spored mene. Jas ne ni ocekuvav nesto wow vo prvava epizoda, naprotiv ocekuvav i bas dobiv vakvi "mini najavi" za prodolzenieto od sezonata, voedno i krajot na serijata. Ste gi nabrojale gore dole tie desavki, Arja so toa kopje/mec whatever sto pobara od Gendry da i go napravi, Varys so izjavana deka nikoj ne e vecen, Dzejmi i Bran, spiralata na kraj i uste par drugi raboti. Mene ova mi e sosema ok i dobar voved za se nadevam najdobriot kraj na serijata.![]()