- Член од
- 14 март 2013
- Мислења
- 2.875
- Поени од реакции
- 8.678
И секако одма вака те замисливОд кај ти е таа идеа, сега баш јадев пилешки батак.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И секако одма вака те замисливОд кај ти е таа идеа, сега баш јадев пилешки батак.![]()
Даенерис во јас сум геј сезонава требаше да има секс со помошничката. Сеа ви значат книгите?![]()
Манс рече дека имал 100 000 strong one.
Тогаш ете место дете бидна овца, а сега решиле дете да прикажат. Ама мораше некој да се истрача и да кажи дека во книгите било поинаку, знајш кул да испадни.
И секако одма вака те замислив
![]()
Ај најдете ми битка низ историјата во која неколку деца се борат против костури и децата победиле.
Да де, си тргна он назад.Инаку на второ гледање, Varys немаше да се качи изгледа, беше надвор од бродот кога ги чу камбаните, јасно му стана дека тој го ослободил убиецот и ќе го јаде.
Па се врати назад и си седна.
Ништо не било поинаку, и таму беше прво овца, па дете.
Да де.Инаку на второ гледање, Varys немаше да се качи изгледа, беше надвор од бродот кога ги чу камбаните, јасно му стана дека тој го ослободил убиецот и ќе го јаде.
Па се врати назад и си седна.
Ај најдете ми битка низ историјата во која неколку деца се борат против костури и децата победиле.
![]()
На вториов ко му ги пикна прстите в очи
Лесна коњаница може да забележи успеси, тешка никако. Е сеа истражете дали лесната или тешката влегла у шумата. Толку од мене за оваа тема.@RickyLFC9 ќе кажи за историјата и успешноста на коњаницата низ шума.