- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.756
- Поени од реакции
- 85.754
Пак ли некој од Брејкинг Бед?Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ли некој од Брејкинг Бед?Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Пак ли некој од Брејкинг Бед?
Пак ли некој од Брејкинг Бед?
Ја па мислам дека е новиот Осман бег од Македонска крвава свадбаОберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Какви producers, од создавањето на ликот се прави таа спореда.![]()
Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Добро е, некои не се ни вратија воопшто.Иначе пред точно една година сите овде се вративме незадоволни од една свадба![]()
Јас знам 15 души минимум шо а глеат. Ама сите са баја поголеми од тебе, па тешко да врзите некој маабет.кај мене сеуште не сум нашол некој од валандово а да ја гледа серијава.![]()
ако сакате да глеате комедија со Lena Headey, ѕирнете ја Imagine me & You, забавно филмче иако сепак таа си е за комплексни серии и филмови.
Дополнително - единствен ли сум што смета дека дијалогот меѓу Тирион и Џејми за братучед им и бубачките беше и повеќе од важен? И да е така, ќе преживеам, верувајте.![]()
и @Trpe GrozniСамо што Мартин кога ја пишувал јас сум геј сигурно не си викал абе чекај, кога ќе направат серија и мојов серијал ќе стане ептен популарен, сигурно Тирион ќе биде еден од омилените ликови на публиката, па не смеам да го убијам. А доколку е веќе мртов во јас сум геј, сигурно неговата смрт има големо влијание врз приказната, па не верувам во серијата да го изменат тоа.