- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.364
- Поени од реакции
- 84.593
Пак ли некој од Брејкинг Бед?Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Пак ли некој од Брејкинг Бед?Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Huh?Пак ли некој од Брејкинг Бед?
Пак ли некој од Брејкинг Бед?
Ја па мислам дека е новиот Осман бег од Македонска крвава свадбаОберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Не знам, така чув.Какви producers, од создавањето на ликот се прави таа спореда.![]()
Омг почнав со репризирање на Шерлок пред некој ден и во првата епизода е поставена една хипотетичка ситуација. Барав по интернет као што би бил најпаметен потег за истата и еден од одговорите кои ги најдов го референцираа The princess bride. Никогаш пред ова немав чуено за филмот, а сега го среќавам два пати у два дена. Не ќе да е случајност. Sorry за оф топик.Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината. Small tribute from the producers
![]()
Добро е, некои не се ни вратија воопшто.Иначе пред точно една година сите овде се вративме незадоволни од една свадба![]()
Јас знам 15 души минимум шо а глеат. Ама сите са баја поголеми од тебе, па тешко да врзите некој маабет.кај мене сеуште не сум нашол некој од валандово а да ја гледа серијава.![]()
Terminator: The Sarah Connor Chronicles :3ако сакате да глеате комедија со Lena Headey, ѕирнете ја Imagine me & You, забавно филмче иако сепак таа си е за комплексни серии и филмови.
Мене тој муабет, ме асоцира со Планината и како тој ги убива луѓето буквално за ништо (видовме во 7 епизода, шо им прави на тие луѓе шо бараа прошка).Дополнително - единствен ли сум што смета дека дијалогот меѓу Тирион и Џејми за братучед им и бубачките беше и повеќе од важен? И да е така, ќе преживеам, верувајте.![]()
и @Trpe GrozniСамо што Мартин кога ја пишувал јас сум геј сигурно не си викал абе чекај, кога ќе направат серија и мојов серијал ќе стане ептен популарен, сигурно Тирион ќе биде еден од омилените ликови на публиката, па не смеам да го убијам. А доколку е веќе мртов во јас сум геј, сигурно неговата смрт има големо влијание врз приказната, па не верувам во серијата да го изменат тоа.