Game of Thrones

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината :D. Small tribute from the producers :P
Пак ли некој од Брејкинг Бед?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Оберин Мартел е новиот Иниго Монтоја, ако не сконтавте од тоа што го повторуваше за време на борбата со Планината :D. Small tribute from the producers :P
Омг почнав со репризирање на Шерлок пред некој ден и во првата епизода е поставена една хипотетичка ситуација. Барав по интернет као што би бил најпаметен потег за истата и еден од одговорите кои ги најдов го референцираа The princess bride. Никогаш пред ова немав чуено за филмот, а сега го среќавам два пати у два дена. Не ќе да е случајност. Sorry за оф топик.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ако сакате да глеате комедија со Lena Headey, ѕирнете ја Imagine me & You, забавно филмче иако сепак таа си е за комплексни серии и филмови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
ако сакате да глеате комедија со Lena Headey, ѕирнете ја Imagine me & You, забавно филмче иако сепак таа си е за комплексни серии и филмови.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles :3

Lena e Sarah. :3

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
До сега не ја ни отворав темава, да не налетам на некој спојлер, затоа и не се сеќавам и дека воопшто сум пишал коментар тука, а ако сум пишал, којзнае кога било тоа, но по епизодава - морав! Една од најдобрите епизоди во серијава до сега, според мене, sorry @wot . Морам да признаам дека моето изненадување на крајот од епизодава беше на рангот на изненадувањето од исходот од Red wedding. До недела ќе се молам за Тирион. :LOL:

Дополнително - единствен ли сум што смета дека дијалогот меѓу Тирион и Џејми за братучед им и бубачките беше и повеќе од важен? И да е така, ќе преживеам, верувајте. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дополнително - единствен ли сум што смета дека дијалогот меѓу Тирион и Џејми за братучед им и бубачките беше и повеќе од важен? И да е така, ќе преживеам, верувајте. :P
Мене тој муабет, ме асоцира со Планината и како тој ги убива луѓето буквално за ништо (видовме во 7 епизода, шо им прави на тие луѓе шо бараа прошка).

Иначе, интересно ми беше кога Тирион кажуваше како за секое убиство има некое име а Џејми вика за братучед(и) нема и одма ми текна како Џејми уби братучед за да му избега на Роб кога беше заробен.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само што Мартин кога ја пишувал јас сум геј сигурно не си викал абе чекај, кога ќе направат серија и мојов серијал ќе стане ептен популарен, сигурно Тирион ќе биде еден од омилените ликови на публиката, па не смеам да го убијам. А доколку е веќе мртов во јас сум геј, сигурно неговата смрт има големо влијание врз приказната, па не верувам во серијата да го изменат тоа.
и @Trpe Grozni

A како заклучивте дека зборам само за серијата? :) Фан база се прави и у јас сум геј. Сигурно и у јас сум геј сите го сакаат Тирион и таму е омилен на фановите. Ако у Хари Потер може да се створи фан база на Невил Лонгботом, спореди само со таа на Тирион од GoT.

И пак стојам на тоа, дури и да немаше фан база, настаните така се одвиваат што е сосема нелогично, не штима и ништо не наведува на тоа дека би можел да умре во оваа сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom