Game of Thrones

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
^
А ја прати ли Дијаманте ГоТ? :D

Во ни едно од интервјуата со глумците од оваа сезона не го видов Генџри, така да не очекувам да се појави во следниве три епизоди. Ама сепак мислам оти ќе се појави пак во серијата, можеби наредната сезона. Да направи враќање во стилот на Баристон Селми! Мислам дека би можел да одигра уште нешто.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Или сабајле, сеедно.
Ја држи Littlefinger таа „двобојна“ фризура со седа коса на мал дел, ко буљката на Борис Стојменов...

... а и овој беше министер за финансии на времето чинам.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Па Давос ако сакал да го убие зашо едноставно не го остави оваа вештеркава да го спали? Шо му мења? Ај, нема везе. Јас се надевам дека некако ќе преживее и пак ќе се појави во серијава.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па Давос ако сакал да го убие зашо едноставно не го остави оваа вештеркава да го спали? Шо му мења? Ај, нема везе. Јас се надевам дека некако ќе преживее и пак ќе се појави во серијава.
Па Давос не сакаше да го убие, го спасуваше. Сеа планот не му беше брилијантен, али барем го спаси од спалување чинам.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Леле не легнав да спијам да ја гледам епизодата во 3, и тоа стримот каде обично гледам не работи. :mad:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Па не сакал да го убие, нормално. И ваљда според тоа како одат работите по серииве, тој ќе си стигне жив и здрав. Јас само сакав да потенцирам дека тоа во реалноста, при истите услови би било речиси невозможно.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.896
Поени од реакции
67.549
Ja измолзеа епизодава, тепачката ја оставија за крај. Али затоа, финишов.

Теам Misandei :vozbud:

Глумава во епизодава беше у пм.

Санса прво со плачењето, па Пилешкиот прстец практично му кажа на малиот дека нема да го биде, no look Калиси-то, Тирион веќе стандардно кине, Оберин на крај. Аууу, фантастична епизода.

Ајра како слатко се изнасмеа.

Пак да кажам, глумава во епизодава е една од најдобрите во серијалов.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
^За ова не треба бан од тема или како оде законот к'х'м, мито и корупција.

Он д брајт сајд, епизодиште. У секој аспект. Уште една епизода која е 52 минути, а чинеш поминале се само 10 минути. Арја срцка. "I am not a lady". :D
Следните две епизоди ќе бидат хаос. Па и петтата сезона. Оу јеа.

Kajgana Shop

На врв Bottom