Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Вероватно плаќале со картицата од тато - во суштина, позајмени пари. Кој знае на картицава колку се у минус.

10402840_10202736427546399_251464773615863537_n.jpg

Валидна ќе им биде до 2 Јуни , Станис настапува на сцена. :icon_mrgr:

Дали ја има некој оваа сликата што е на мајцата во добра резолуција. Неможам да ја најдам на нет

Ako ja najdes, spodeli.[DOUBLEPOST=1401308187][/DOUBLEPOST]Еве принт за @blue ladybug :)

tumblr_muqig1hRyo1qfsif3o1_1280.jpg

Дајте и други вакви слики ако имат, во прва прилика морат да напрам барем една мајца.

Штета што не ми се свиѓа Ајрон Мен уопште, па не се радуем нешто многу на ајрон мен/старкс паралелите.

Еве солидна слика од цртежот, не сум сигурен дали е доволно за да се направи ваква мајца

533168_4020239743519_434983887_n.jpg

poster_starks.jpg
starks 2.png

se gubi malce na detalnost ali mislam deka dobro ja srediv...kolku podobra rezolucija tolku bolje vektor ke imas :)

Забите некако се губат , премногу темни делови . :)

Збеснав без епизода еј, наредната ќе биде epicness overload да надокнади сигурно. Ништо чудно да изненадат, да очекуваме долга и напната борба и на крај Оберин да го реши Планината во 2-3 брзи потези. Нешто слично како Теоколис во Спартакус али без разбудување. :D

И прекинете со детски муабети за која е посекси, за промена можи да почните со конструктивна дискусија која е најсекси после Мелисандре. Ете така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom