Да бе ја немам попаметна работа вашите постови ќе ги читам![]()
Хаха, тогаш која би била поентата на постоењето на форумите, ако никој не ги чита другите мислења освен своето хаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе ја немам попаметна работа вашите постови ќе ги читам![]()
А бе ја у главном читам други мислења ама сега сакав да се почувствувам како политичар малцеХаха, тогаш која би била поентата на постоењето на форумите, ако никој не ги чита другите мислења освен своето хаха![]()
Ако зборите за Tyrion тогаш таман стеТаман си е за мене, не е воопшто низок![]()
Кај постираш слики кои се постирани претходно 237893462 пати уште и се губиш во муабетите, де помачи се малку нареден пат и читни неколку претходни страници пред да пoстирашАко зборите за Tyrion тогаш таман сте![]()
Кај постираш слики кои се постирани претходно 237893462 пати уште и се губиш во муабетите, де помачи се малку нареден пат и читни неколку претходни страници пред да пoстираш![]()
ОкејСепак со Tyrion сте таман![]()
Me kejfaat povisoki zeni uzivaj si xDОкеј. Штета што сите жени во серијава се повисоки од тебе па не можеш да си ја најдеш другата половина. Едино Арија, ама не ти ја давам, фаворит ми е
.
Вероватно плаќале со картицата од тато - во суштина, позајмени пари. Кој знае на картицава колку се у минус.Сум сањал дека сум бил у продавница, некој бутик, и таму Тирион и Џејми барале маица, али Тирион бил разочаран пошто немало број за него![]()