Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цензурирана:Збеснав без епизода еј, наредната ќе биде epicness overload да надокнади сигурно. Ништо чудно да изненадат, да очекуваме долга и напната борба и на крај Оберин да го реши Планината во 2-3 брзи потези. Нешто слично како Теоколис во Спартакус али без разбудување.
И прекинете со детски муабети за која е посекси, за промена можи да почните со конструктивна дискусија која е најсекси после Мелисандре. Ете така.
Оберин мислам дека ќе изгуби, а на Тајрон некој друг ќе му помогне некако. Така нешто мислам дека ќе биде.
10 се и сега ја како што знам. Да не си видел лошо?Ме мрзи да барам назад низ страниците(еден куп страни неам прочитано),ако добро видов на официјалната страна на GOT за оваа сезона се предвидени 9 епизоди
?
Досега сите сезони им беа по 10 епизоди....![]()
https://www.google.com/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=game of thrones&oq=Game &gs_l=hp.1.0.0l2j0i10j0l7.2567.8189.0.10415.9.7.2.0.0.0.176.989.0j7.7.0....0...1c.1.45.hp..0.9.1004.Q9wQCzPLvecНе е спојлер ама за секој случај:
[DOUBLEPOST=1401394974][/DOUBLEPOST]Не е убаво кога некој што ги читал книгите или гуглал за да види што ќе се случи, доаѓа овде и изнесува „свои теории“. Ич не е убаво.
10 се и сега ја како што знам. Да не си видел лошо?
Не знам што е работата со распоредов. Ја сегде кај што гледав има и 10та епизода која има наслов "The children" и ќе излезе на 15ти јуни.
Мелисандре е стварно многу згодна. Никаква Сесеи нити па Санса. Мене ми е Санса баш плачка. Калиси е многу добра и баш ми се допаѓа со бела коса, а и оваа прсонал асистант што и е, исто многу убава жена.Цензурирана:
![]()
Иначе, после Мелисандре е Серсеи. После Серсеи е Санса. После Санса е Емилиа (ама со темна коса, не Денерис). ....
Претпоследно место е Лиса - летачката убавица. После неа Марџери.
Ееее да, и Мисандеи ја забораив. А и Дореа не беше лошаМелисандре е стварно многу згодна. Никаква Сесеи нити па Санса. Мене ми е Санса баш плачка. Калиси е многу добра и баш ми се допаѓа со бела коса, а и оваа прсонал асистант што и е, исто многу убава жена.