Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее да, и Мисандеи ја забораив. А и Дореа не беше лоша :D

A jaс тотална ггршка направив. Мисандре била, а Мелисандре мислам дека беше една во Одисеј. Мислев на оваа што ти е на аватрар. Многу згодна. Права вештица! (y)

A jaс тотална ггршка направив. Мисандре била, а Мелисандре мислам дека беше една во Одисеј. Мислев на оваа што ти е на аватрар. Многу згодна. Права вештица! (y)
Мисандеи е помошничката на Калиси, а Мелисандре црвената вештерка. :)

CARICE-VAN-HOUTEN-at-2014-SAG-Awards-in-Los-Angeles-5.jpg

:P

nathalie_emmanuel_2.jpg

:X3:

Им се жалев у администрација дека тагирањево нe работи, ми викаат нема проблем со тоа, него ти не знаеш да тагираш, затоа. Еве, наместо да ми пише дека сум тагнат, вика langelina само одговорила на темата :D.

И фала :D, за чудо имам повеќе женски ликови што ми се допаѓаат од серијава него ли машки, ако ми веруваш. Овие две ми се онака од поатрактивните. Многу ми се допаѓаше и Уна Чаплин, само доста брзо ја укокаа неа :(

Тешко ми е стварно да се одлучам која ми е број 1 али овие се моите омилени :)

e5b3339691f6b25bdbdfcae1753d6114.jpg

2.jpg

MV5BMTQ1MzgxNjQ1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU3NDk3Nw@@._V1_SY900_CR18,0,630,900_AL_.jpg

Би ги додал овде Шае (курвата на Тирион) и жената на Роб Старк (Уна Чаплин).

Уууууу да, Рос ја заборавивме. Штета што она и Талиса (Уна Чаплин) си заминаа толку рано од серијата :(

секс асистентката на Калиси увек ја заборавате :D

Мелисандре уште го нема поправено Ајфонот, тапа е (n)

секс асистентката на Калиси увек ја заборавате :D

Мелисандре уште го нема поправено Ајфонот, тапа е (n)

Таа Далеа, или како се викаше? И таа беше јака. Ја имате гледано екстра сцената што е скратена од сезоната со неа? :D

Таа Далеа, или како се викаше? И таа беше јака. Ја имате гледано екстра сцената што е скратена од сезоната со неа? :D

Дореа бе каква Далеа.

Иначе, после Мелисандре е Серсеи. После Серсеи е Санса. После Санса е Емилиа (ама со темна коса, не Денерис). ....
Претпоследно место е Лиса - летачката убавица. После неа Марџери.

:cuc: :cuc: :cuc:

THANK YOU!

Не ви мавам рецка дур не видам име Мисандеи коа се збори за убави жени од серијава. Толку.

You have my attention now...

Не знам зошто е скратена лично, можеби дека нема некоја логика во дејството што се одвива пред и после неа да се случи и сл. Мене ми се допадна искрено во секој друг поглед. Се надевам не е постирана претходно инаку ќе ме изеде срам :D

Миранда. Потценета пошто само 2-3 пати ја дадоа.

*flies away*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom