Подобро речено, отиде у обрАтен правец.snow ocekuev da bide glaven lik vo serijava,da go vodi severot,ama nekako tipov mi otide u nepoznat pravec
Ништо помалце од твоите очекувања ќе биде тоаТеон Грејџој, гад гадосан. Се надевам го чека бавна смрт
баш заради тоа мислам дека и нешто дополнително матат...Убаво си беше смислено се, има докази дека запалените деца не се баш овие "нашиве".
И мислам дека дааалеку очигледно е како ќе биде ослободен Џејми, некако сите сцени овде ми беа премногу очигледно - убиството на братучедот, саботажата со змејовите, финтата врз се-поглупиот-и-наивен Сноу.
Тоа да, и овој е природен гад.И официјално грдоликиот Теон ми е поомразен лик дури и од Џофри. Џон Сноу продолжува со глупостите и клише моментите. Наместо да и' го тури ножот на црвенокосата (без метафори) тој ќе ја шета низ ридовите како пудлица.
Ваквите гадови се најлоши. Глумат лудило и демек се добродушни, а уствари во нив се крие детето од The Omen. Затоа ме толку нервира и изби на првото место по омразеност кај мене. Џофри барем си е искрен. Не е. жива сила и не се прави Мајка Тереза.Тоа да, и овој е природен гад.
А за Џон Сноу навивав додека оваа не почна да брмчи со оној одвратен акцент, сега навивам да и ја скине главата или барем јазикот, да не ја слушам повеќе.
Арија бе, Grammar Nazi
Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе?Колку мрзам магионичари не е можно.Не знам зошто али тој што има "мирор имиџ" мислам ќе ја убие црвенокосата со "пи****от дим ".
Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе?
Тој и таа се оддалечени цел континент и немаат допирна точка еден со друг.
Тие 2 волшебника мислам дека воопшто нема да се сретнат во серијата.Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.
Црвенокосата и овој новиов се единствени сериозни магионичари за сега со тоа или ќе се убијат меѓу себе или ќе ги убијат Бријана ( таа жената витез ) и тој на Калиси витезот соодветно.
Додека пак змејовите досега имаат најголема шанса да умрат ( ако воопшто ги убијат ) со огинот на тирион.