Game of Thrones

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
snow ocekuev da bide glaven lik vo serijava,da go vodi severot,ama nekako tipov mi otide u nepoznat pravec

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Овој од женска рака ќе умре :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
кој ке чека една недела,дајте борј од некој хакер?:P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Убаво си беше смислено се, има докази дека запалените деца не се баш овие "нашиве".

И мислам дека дааалеку очигледно е како ќе биде ослободен Џејми, некако сите сцени овде ми беа премногу очигледно - убиството на братучедот, саботажата со змејовите, финтата врз се-поглупиот-и-наивен Сноу.
баш заради тоа мислам дека и нешто дополнително матат... :unsure:

п.с.

- Even Hodor will tire.
- Hodor.
- Even you, sweet giant.
- ( Chuckles ) Hodor.

:ROFLMAO:

и заборавив да пишам за сцената меѓу Тирион и Серсеи, кога џуџето остана без збор, врв!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
И официјално грдоликиот Теон ми е поомразен лик дури и од Џофри. Џон Сноу продолжува со глупостите и клише моментите. Наместо да и' го тури ножот на црвенокосата (без метафори) тој ќе ја шета низ ридовите како пудлица.
Тоа да, и овој е природен гад.
А за Џон Сноу навивав додека оваа не почна да брмчи со оној одвратен акцент, сега навивам да и ја скине главата или барем јазикот, да не ја слушам повеќе.

Арија бе, Grammar Nazi :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Тоа да, и овој е природен гад.
А за Џон Сноу навивав додека оваа не почна да брмчи со оној одвратен акцент, сега навивам да и ја скине главата или барем јазикот, да не ја слушам повеќе.

Арија бе, Grammar Nazi :pos:
Ваквите гадови се најлоши. Глумат лудило и демек се добродушни, а уствари во нив се крие детето од The Omen. Затоа ме толку нервира и изби на првото место по омразеност кај мене. Џофри барем си е искрен. Не е. жива сила и не се прави Мајка Тереза.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Колку мрзам магионичари не е можно.Не знам зошто али тој што има "мирор имиџ" мислам ќе ја убие црвенокосата со "пи****от дим ".

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Колку мрзам магионичари не е можно.Не знам зошто али тој што има "мирор имиџ" мислам ќе ја убие црвенокосата со "пи****от дим ".
Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе? :facepalm:

Тој и таа се оддалечени цел континент и немаат допирна точка еден со друг.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе? :facepalm:

Тој и таа се оддалечени цел континент и немаат допирна точка еден со друг.
Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.

Црвенокосата и овој новиов се единствени сериозни магионичари за сега со тоа или ќе се убијат меѓу себе или ќе ги убијат Бријана ( таа жената витез ) и тој на Калиси витезот соодветно.

Додека пак змејовите досега имаат најголема шанса да умрат ( ако воопшто ги убијат ) со огинот на тирион.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.

Црвенокосата и овој новиов се единствени сериозни магионичари за сега со тоа или ќе се убијат меѓу себе или ќе ги убијат Бријана ( таа жената витез ) и тој на Калиси витезот соодветно.

Додека пак змејовите досега имаат најголема шанса да умрат ( ако воопшто ги убијат ) со огинот на тирион.
Тие 2 волшебника мислам дека воопшто нема да се сретнат во серијата.

За Бријана дека може да ја убие Мелисандре - да, и јас се согласувам со тоа. Сер Џора исто така, ама не знам дали ќе има потреба од тоа.

А змејовите мислам дека никој не може да ги убие.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Дури се мали можи да свитаат еден, ама сите да ги убијат не ми се верува. И сега во ситуацијата повучи-потеги можи да настрада некој змеј, се бива. Туку им знај некој пол на змејчината? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom