Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
snow ocekuev da bide glaven lik vo serijava,da go vodi severot,ama nekako tipov mi otide u nepoznat pravec

Овој од женска рака ќе умре :pos:

кој ке чека една недела,дајте борј од некој хакер?:P

Убаво си беше смислено се, има докази дека запалените деца не се баш овие "нашиве".

И мислам дека дааалеку очигледно е како ќе биде ослободен Џејми, некако сите сцени овде ми беа премногу очигледно - убиството на братучедот, саботажата со змејовите, финтата врз се-поглупиот-и-наивен Сноу.

баш заради тоа мислам дека и нешто дополнително матат... :unsure:

п.с.

- Even Hodor will tire.
- Hodor.
- Even you, sweet giant.
- ( Chuckles ) Hodor.

:ROFLMAO:

и заборавив да пишам за сцената меѓу Тирион и Серсеи, кога џуџето остана без збор, врв!

И официјално грдоликиот Теон ми е поомразен лик дури и од Џофри. Џон Сноу продолжува со глупостите и клише моментите. Наместо да и' го тури ножот на црвенокосата (без метафори) тој ќе ја шета низ ридовите како пудлица.
Тоа да, и овој е природен гад.
А за Џон Сноу навивав додека оваа не почна да брмчи со оној одвратен акцент, сега навивам да и ја скине главата или барем јазикот, да не ја слушам повеќе.

Арија бе, Grammar Nazi :pos:

Тоа да, и овој е природен гад.
А за Џон Сноу навивав додека оваа не почна да брмчи со оној одвратен акцент, сега навивам да и ја скине главата или барем јазикот, да не ја слушам повеќе.

Арија бе, Grammar Nazi :pos:
Ваквите гадови се најлоши. Глумат лудило и демек се добродушни, а уствари во нив се крие детето од The Omen. Затоа ме толку нервира и изби на првото место по омразеност кај мене. Џофри барем си е искрен. Не е. жива сила и не се прави Мајка Тереза.

Колку мрзам магионичари не е можно.Не знам зошто али тој што има "мирор имиџ" мислам ќе ја убие црвенокосата со "пи****от дим ".

Колку мрзам магионичари не е можно.Не знам зошто али тој што има "мирор имиџ" мислам ќе ја убие црвенокосата со "пи****от дим ".
Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе? :facepalm:

Тој и таа се оддалечени цел континент и немаат допирна точка еден со друг.

Ајдеее.... Како ги поврза овие работи бе? :facepalm:

Тој и таа се оддалечени цел континент и немаат допирна точка еден со друг.

Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.

Црвенокосата и овој новиов се единствени сериозни магионичари за сега со тоа или ќе се убијат меѓу себе или ќе ги убијат Бријана ( таа жената витез ) и тој на Калиси витезот соодветно.

Додека пак змејовите досега имаат најголема шанса да умрат ( ако воопшто ги убијат ) со огинот на тирион.

Магионичарите секогаш гинат на 2 начина или од друг магионичар или од голем тип со голем меч.

Црвенокосата и овој новиов се единствени сериозни магионичари за сега со тоа или ќе се убијат меѓу себе или ќе ги убијат Бријана ( таа жената витез ) и тој на Калиси витезот соодветно.

Додека пак змејовите досега имаат најголема шанса да умрат ( ако воопшто ги убијат ) со огинот на тирион.
Тие 2 волшебника мислам дека воопшто нема да се сретнат во серијата.

За Бријана дека може да ја убие Мелисандре - да, и јас се согласувам со тоа. Сер Џора исто така, ама не знам дали ќе има потреба од тоа.

А змејовите мислам дека никој не може да ги убие.

Дури се мали можи да свитаат еден, ама сите да ги убијат не ми се верува. И сега во ситуацијата повучи-потеги можи да настрада некој змеј, се бива. Туку им знај некој пол на змејчината? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom