Galaxy S3 vs HTC One X

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување

Galaxy S3 vs HTC One X

• HTC One X

Гласови: 31 35,6%
  • Samsung Galaxy S3

Гласови: 56 64,4%

• Вкупно гласачи
    87
S3 поради перформансите и изгледот, веќе го порачав од вип утре ќе одам да го земам :)

Блазе си ти..Колку пари месечно?

HTC one го има ќерка ми, а јас го користам Самсунгот тројчето, голема сличност има, но сепак за нијанса (малку поголема) бега Самсунгот :)

Абе а озбилно зашто го нема на листава LG Optimus 4X? Истиот хардвер како One X само што се отвара? Или само само HTC, Samsung и Apple е работава?

Незнам ама ете би рекол за Самсунг, не оти многу го имам користено С3 само 15минути и не сакав да му го вратам на споственикот :D туку и затоа што дома имам 2 Samsung телевизори еден од поновата генерација што е перфектен, имам фриждер Samsung и имам телефон Samsung Galaxy Ace, кога ке размислам страв ми е биолошки татко да не ми е Samsung :eek: па се почнаа да прават, да одам уште да видам кадата Samsung да не е :D

Ова ми е дилема последната недела, незнам за кој да се одчучам. Дизајнот на ХТЦ ми е многу подобар, а некои перформанси на S3 се подобри и сега сум збунет. Денес го "малтретирав" S3 и некако не ми е нај нај. Очекувам ХТЦ повеќе да ми легне на раката :)

Абе а озбилно зашто го нема на листава LG Optimus 4X? Истиот хардвер како One X само што се отвара? Или само само HTC, Samsung и Apple е работава?

Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...

Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...
За држење пазарот може и така е, ама по перформанси LG-то е со овие 2 заедно. Затоа и го пишав многу луѓе не го знаат а е поефтин а исто толку добар колку овие 2.

Ок, jас ги анализирам во делот на мобилната телефониjа, HTC не произведуваат телевизори, шпорети итн туку се ориентирани кон смартфоните и лично повеќе ми се допаѓа нивниот дизаjн, HTC Sense и тоа што во некои модели употребуваат алуминиум коj е доста издржлив. Смартфонот ми има паднато 10 пати на плочки и нема ниту една гребнатинка. Така да споредуваме Самсунг мобилни со HTC мобилни, обемот и разноликоста на производите на Самсунг добро ни се познати на сите.

. Samsung
.
.
.
.
.
.HTC
Еве ја споредбата во мобилната технологија помеѓу овие две фирми.

Da se pofalam jas za nekoj 20tina dena zemam Htc One za sestrami i samsung s3 za mene! Samsung s3 e nivo nad htc inaku :)

било кој само не (Ипхоне) 5. ок
За лумиа 920 упроставум. шо да прам у крвта ми е нокиа.

И хтцто и самсунгот се тука некаде со перфомансите. За изгледот е дискутабилно.
За софтверот, за галакси с3 има повеќе ромови и е полесен за кастомизација. За хтцето има неколку рома и сите се поврзани со сенс 4, нивниот лаунчер.
С3 е полесен за рутирање, за инсталирање ромови, портирање апликации.
Иначе и двата телефона се ѕверови, за кој и да се одлучите нема да погрешите.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom