Блазе си ти..Колку пари месечно?S3 поради перформансите и изгледот, веќе го порачав од вип утре ќе одам да го земам
Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...Абе а озбилно зашто го нема на листава LG Optimus 4X? Истиот хардвер како One X само што се отвара? Или само само HTC, Samsung и Apple е работава?
За држење пазарот може и така е, ама по перформанси LG-то е со овие 2 заедно. Затоа и го пишав многу луѓе не го знаат а е поефтин а исто толку добар колку овие 2.Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...
. SamsungОк, jас ги анализирам во делот на мобилната телефониjа, HTC не произведуваат телевизори, шпорети итн туку се ориентирани кон смартфоните и лично повеќе ми се допаѓа нивниот дизаjн, HTC Sense и тоа што во некои модели употребуваат алуминиум коj е доста издржлив. Смартфонот ми има паднато 10 пати на плочки и нема ниту една гребнатинка. Така да споредуваме Самсунг мобилни со HTC мобилни, обемот и разноликоста на производите на Самсунг добро ни се познати на сите.
ne begaj od temata,daj ne bidete nepismeni!!LG Optimus 4x, зашто има Tegra 3, а може да му се мења батеријата и да му се става мемориска картица