Galaxy S3 vs HTC One X

Galaxy S3 vs HTC One X

• HTC One X

Гласови: 31 35,6%
  • Samsung Galaxy S3

Гласови: 56 64,4%

• Вкупно гласачи
    87

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
HTC one го има ќерка ми, а јас го користам Самсунгот тројчето, голема сличност има, но сепак за нијанса (малку поголема) бега Самсунгот :)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе а озбилно зашто го нема на листава LG Optimus 4X? Истиот хардвер како One X само што се отвара? Или само само HTC, Samsung и Apple е работава?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Незнам ама ете би рекол за Самсунг, не оти многу го имам користено С3 само 15минути и не сакав да му го вратам на споственикот :D туку и затоа што дома имам 2 Samsung телевизори еден од поновата генерација што е перфектен, имам фриждер Samsung и имам телефон Samsung Galaxy Ace, кога ке размислам страв ми е биолошки татко да не ми е Samsung :eek: па се почнаа да прават, да одам уште да видам кадата Samsung да не е :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Ова ми е дилема последната недела, незнам за кој да се одчучам. Дизајнот на ХТЦ ми е многу подобар, а некои перформанси на S3 се подобри и сега сум збунет. Денес го "малтретирав" S3 и некако не ми е нај нај. Очекувам ХТЦ повеќе да ми легне на раката :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Абе а озбилно зашто го нема на листава LG Optimus 4X? Истиот хардвер како One X само што се отвара? Или само само HTC, Samsung и Apple е работава?
Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Незнаев за Optimus-от...Инаку ќе го ставев зошто да не... Мислев дека само овие 2 (да речам 3 со се ајфонот) го држат пазарот, ни на крај ми памет за LG...
За држење пазарот може и така е, ама по перформанси LG-то е со овие 2 заедно. Затоа и го пишав многу луѓе не го знаат а е поефтин а исто толку добар колку овие 2.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ок, jас ги анализирам во делот на мобилната телефониjа, HTC не произведуваат телевизори, шпорети итн туку се ориентирани кон смартфоните и лично повеќе ми се допаѓа нивниот дизаjн, HTC Sense и тоа што во некои модели употребуваат алуминиум коj е доста издржлив. Смартфонот ми има паднато 10 пати на плочки и нема ниту една гребнатинка. Така да споредуваме Самсунг мобилни со HTC мобилни, обемот и разноликоста на производите на Самсунг добро ни се познати на сите.
. Samsung
.
.
.
.
.
.HTC
Еве ја споредбата во мобилната технологија помеѓу овие две фирми.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Da se pofalam jas za nekoj 20tina dena zemam Htc One za sestrami i samsung s3 za mene! Samsung s3 e nivo nad htc inaku :)

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
било кој само не (Ипхоне) 5. ок
За лумиа 920 упроставум. шо да прам у крвта ми е нокиа.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
И хтцто и самсунгот се тука некаде со перфомансите. За изгледот е дискутабилно.
За софтверот, за галакси с3 има повеќе ромови и е полесен за кастомизација. За хтцето има неколку рома и сите се поврзани со сенс 4, нивниот лаунчер.
С3 е полесен за рутирање, за инсталирање ромови, портирање апликации.
Иначе и двата телефона се ѕверови, за кој и да се одлучите нема да погрешите.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom