- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.830
- Поени од реакции
- 2.922
Чудна работа,порано ХТЦ важеше како најдобар смартфон,а за Самсунг беше како да кажам непознато или непопуларен така да изразам ама сега Самсунг партал ги прави сите смартфони со андроид и не знам зошто ХТЦ не презема нешто уште од почетокот или не се замарат или нешто трето и на крај за Самсунг како успеал да стане како најдобар дали е со помош на google или самиот си прави маркетинг, а што се однесува до мене одсекогаш сум сакал ХТЦ поради квалитетна изработка,а за самсунг изработката е никаква но одличен дизајн барем да направеше со квалитетен материјал и сум пробал самсунгот како работи искрено да кажам неверојатна е како да има баланс меѓу софтвер и хардвер,но и ХТЦ не е толку лошо
Само единствена замерка екранот е многу претерано голема како телевизор најидеална според мене 4 или 4,3 инчи зависи од резолуција и моделот на пример HTC ONE S е најидеална за мене
Само единствена замерка екранот е многу претерано голема како телевизор најидеална според мене 4 или 4,3 инчи зависи од резолуција и моделот на пример HTC ONE S е најидеална за мене