Friends

:pos2::pos2: Ова шоу никогаш нема да изумре....мора да се снимаат уште серии... незнам дали тоа се прави...али ако не ... тогаш мора повторно...најдбоље се ....
Омилен лик хмм.... Џои ваљда али сите се своја прича и се мн добри глумци :helou:

Се согласувам во целост...
Најдобра хумуристична серија која е некогаш направена дефинитивно...
:helou:

интересна серија беше една од најдобрите хумористични серии а наинтересен џои ми беше и :toe:

Ајде тука ќе продолжам...

I wanna quit the gуm! :(

:pos::pos::pos:

:pos2:

Леле не требеше да ја видам темава, ајде од вечерва почвам да ги гледам по 8-ми пат :pos2::pos2::pos2:

Ај нешто од Joey, се вклопува овде. Епизодата во која Џои избегнува секс со Кармен Електра хаха:

Штета што на youtube го нема делот во кој Кармен го брка по собата, ама го има завршниот дел (мало инфо, Џои имал секс со жени од сите земји на светов освен Исланд хаха )

Ах и Joey Joey штета што беше само две сезони.:nesum:

Ми остана уште последната епизода од повторното гледање на Пријатели. За жал. Дефинитивно најдобра и најсмешна серија.

Единствена серија која сите епизоди сум ги гледал по 3 пати.Дали ги даваат уштее на А2 ?

Абе дечки, да не знае некој што бидна со филмот што требаше да го снимаат? Се шпекулираше на големо дека се пред потпишување на договор да снимат долгометражен игран филм како продолжение на серијата, нешто во стилот на "Сексот и градот". Па ако некој знае до кај е работава, што е како е, нека сподели.
Иначе серијата некни ја догледав по рекорден 7-ми пат (за мене):), и можам да кажам дека кога ќе се соживее човек со ликовите, ништо не може повеќе да го насмее од one and only Friends.

Абе дечки, да не знае некој што бидна со филмот што требаше да го снимаат? Се шпекулираше на големо дека се пред потпишување на договор да снимат долгометражен игран филм како продолжение на серијата, нешто во стилот на "Сексот и градот". Па ако некој знае до кај е работава, што е како е, нека сподели.
Иначе серијата некни ја догледав по рекорден 7-ми пат (за мене):), и можам да кажам дека кога ќе се соживее човек со ликовите, ништо не може повеќе да го насмее од one and only Friends.

Ништо нема да биде од тоа, од стално бил пропаднат проект...

Јас веќе престанав да бројам колку пати ја имам изгледано. Доволно за да ја научам напамет :pos2:

Фиби е најзакон :) Не знам дали ги имате гледано екстра сцените кога Моника и дава пилули против главоболка, па Фиби ги прочита можните несакани ефекти :pos::pos: паника ли дига цела епизода хахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom