Алфа и Хаас викаа дека биле bottom two на тренинзите, а они испаднаа best of the rest ххахаха. Браво мило ми е за Ботас и Кевин.
Разликава помеѓу Ферари и РБ непостоечка, бар на квалификации, лудило. Да имаат ист race pace утре пак ќе гледаме одлична сезона.
А за Мерцедес сум се уште во неверување дека се над пола секунда поспори. Само нека продолжат вака и подиум да не видат, крв им ебам.
Мекларен и Астон дно, Рикиардо и Фетел пензија.
На Рено 5-годишниот план (од 2016) до врвот некако слабо иде, уште 5 ќе им требаат изгледа
Може да има нешто со новото Е10 гориво што се употребува од сезонава.
Разликава помеѓу Ферари и РБ непостоечка, бар на квалификации, лудило. Да имаат ист race pace утре пак ќе гледаме одлична сезона.
А за Мерцедес сум се уште во неверување дека се над пола секунда поспори. Само нека продолжат вака и подиум да не видат, крв им ебам.
Мекларен и Астон дно, Рикиардо и Фетел пензија.
На Рено 5-годишниот план (од 2016) до врвот некако слабо иде, уште 5 ќе им требаат изгледа

Да, на speed traps насјпори беа болидите со Мерцедес мотор ако не се лажам.Болидиве со Мерцедес мотор општо многу слабо. Дали е до сетинзите на моторот или им фали моќ којзнае.
Може да има нешто со новото Е10 гориво што се употребува од сезонава.