Браво за Ферари, браво за Леклер! 

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Било кој од двајцата - може!Штета што Ферари немаат квалитетни возачи што ќе можат да освојат титула годинава.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Сериозен си? Одлични возачи се и двајцата.Штета што Ферари немаат квалитетни возачи што ќе можат да освојат титула годинава.
И јас! И нормално, навиваме за Леклер.Желба ми е годинава да гледам битка Леклерк - Макс.![]()
Сериозен сум. И не е само до возачите туку и до тимот. Последните две шанси за титула со Алонсо и Фетел самиде си ги зезнаа. И лани ферари беше брз на квалификации ама ќе видиме утре во трка. Инаку супер е за спортов што се враќаат во форма.Сериозен си? Одлични возачи се и двајцата.
Инаку мило ми е што после толку време гледаме промена во распоредотДелува дека ќе имаме интересна сезона. Мерцедес очигледно ќе бидат Ферари/Мекларен од ланска сезона
Желба ми е годинава да гледам битка Леклерк - Макс.![]()
Тешко ќе ми биде да водам ривалство со другиот фан на Алонсо, ама пријателски ќе биде. Немам ништо против Леклерк, и да земе титула нема да ми е криво.И јас! И нормално, навиваме за Леклер.![]()
Мислам дека сезонава се најблиску до врвот после Алонсо и Фетел. Мислам дека ќе бидат број 1/2 сезонава ако вака продолжат. Let's see.Сериозен сум. И не е само до возачите туку и до тимот. Последните две шанси за титула со Алонсо и Фетел самиде си ги зезнаа. И лани ферари беше брз на квалификации ама ќе видиме утре во трка. Инаку супер е за спортов што се враќаат во форма.
Не е пред Луис, ама затоа е пред Расел. Ќе биде јако да влезат у дуел. Исто ќе биде интересно Луис-Чеко.Мене најпријатно ме изненади Магнусен и Ботас. Колку ќе ми беше мерак Ботас да беше пред Хамилтон на квалификацииве.
Изјавија дека ќе ги пуштат двајцата, ама ќе видиме до кога.не пратев многу што се дешава, имаат ферари возач 1 или како лани ке ги пуштат двата?
неможев ни да ги гледам квалификацииве, кој на кого правеше tow?