jovanovski
Motherfucker Jones
Јас сепак имам намера да ја купам околу Божиќ кога е поевтина. Пиратската верзија има премногу багови и понеинтересна за играње.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден дечко во фб група, а ми пиша и на чет дека чим он ја добиел верзијата кога може да игра онлајн ќе ми ја инстелирал за 5 евра за да можам да играм јас офлајн (како SlobaGrobar што ни ја инстелираше на истиот начин само што овој бара пари)
Storm out.
Слоба и другите од ФМ Србија ќе даваат пак гага и оваа година, така да чекај си од нив.
Да ама до кога да чекаме? Овој вика на 17.10 дека он ја добивал и да му пратам јас или тие што сакаат од Македонија писмо со 5 евра и кога ќе стигнело писмото он ќе ја инстелирал
Јас ќе почекам уште малку да начекам некој код со попуст, да ја земам до 25 евра некаде. Ќе пукнам од што ми се игра.
ПС
Еве за тие што почнаа да ја играат, листа со најдобрите 200 free players. Има одлични играчи што би заврпиле работа, нормално Franco Zuculini е free!
http://www.footballmanagerstory.com/200-best-free-players-fm-2014-download-shortlist/