Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лоша играта... со оглед на тоа дека е бета верзија... има промени во подесувањето на тактиката, мислам дека е полесно и по-просто направено сега... подобрено е и 3D-то. Треба да има промени и во трансферите, не сум разчепкал сеуште што како е... ќе се чека да излезе официално, да се даде оценка...
Играм полусезона со Баерн, така лабаво, чисто да видам каква е играта... имав 3-4 crash dump (ја користам графиката од ФМ 13, па може да има некој проблем со неа).

Еве и некоја слика:
taktika.jpg10 clear cut.jpgraspored.jpg

игрива е или фрустрирачка како тринаеската?

Демото треба да излези вечерва барем така изјави Јакобсон. If all goes to plan, the demo of #FM14 & an updated beta (lots of bug fixes/new match engine version) will be released on Monday evening GMT

Ќе биди интересно :)

игрива е или фрустрирачка како тринаеската?

Бета верзијава, е повеќе од солидна... споредено со ланската бета која не беше воопшто игрива...
Според мене играта е многу подобро оптимизирана од 13-ката - испеглана верзија на 13-ка плус некои новитети.
Тоа што е пријавено како "баг" сигурно ќе биде поправено за финалната верзија... Вечер излегува демо-то, па ќе може сите да ја пробаат и да дадат мислење.

од кај може да се симне демото,од официјалниот сајт ил ?

Преку стеам...
Once you've launched and logged into Steam, follow these instructions:
1. In the search bar, type Football Manager 2014 Demo
2. On the right hand side click the 'DOWNLOAD DEMO' button (you may need to scroll down to see this)
3. Follow the instructions to complete the download

толку од Real Life :) даунлоадирам и почнувам. дајте предлог со кого да играм :)

Бета верзијава, е повеќе од солидна... споредено со ланската бета која не беше воопшто игрива...
Според мене играта е многу подобро оптимизирана од 13-ката - испеглана верзија на 13-ка плус некои новитети.
Тоа што е пријавено како "баг" сигурно ќе биде поправено за финалната верзија... Вечер излегува демо-то, па ќе може сите да ја пробаат и да дадат мислење.
Аха, фала. Зошто 2013 беше многу неигрива, поготово со оној багот кога си подаваат голманот и стоперот, напаѓачот прави пресинг и одма знаеш дека е гол. Ајде да се случува еднаш во 30 утакмици ама па на секоја втора... :tapp: После сесија ќе ја ѕирнам :)

Преку стеам...
Once you've launched and logged into Steam, follow these instructions:
1. In the search bar, type Football Manager 2014 Demo
2. On the right hand side click the 'DOWNLOAD DEMO' button (you may need to scroll down to see this)
3. Follow the instructions to complete the download

фала ти,пишете кога ке ја начекате
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 19:59 ---
Аха, фала. Зошто 2013 беше многу неигрива, поготово со оној багот кога си подаваат голманот и стоперот, напаѓачот прави пресинг и одма знаеш дека е гол. Ајде да се случува еднаш во 30 утакмици ама па на секоја втора... :tapp: После сесија ќе ја ѕирнам :)

Мислев дека само мене ми се дешава ова,против факинг Сасуоли ми се деси три пати и два гола примив.Ми идеше да го искршам мониторот.
Ептен за никаде е 13-ката,јас за чудо успеав некако една и пол сезона да одиграм,ама нервозите со баговите беа преголеми :D

њет :) обично играм 2-3 тест тима по 1-2 сезони пред да почнам со рома. не е интересно директно со нив :)

Да да, и ја така праам, прво со 2-3 тима да ја поднаучам играта, да видам некои играчи кои се добри и после палам со Интер..

Иначе мој предлог Леверкузен, Ливерпул, Атлетико, Евертон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom