Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Може и Саутемптон. :) Јас традиционално прво ќе си ги пуштам Челси, па после ќе ги разгледувам другите.
Иначе, има најава дали ќе има брзо крак (под брзо мислам негде 1-2 месеци максимум) или јок? (мислам дека за 13ката излезе тек после нова година негде.

Демото искочи на Steam. Ај баш да видиме каква е годинава.

Дечки мала помош околу симнување на демово кој го симна нека ми пише порака ве молам

Ете се симна, изгледа полизгава верзијава, ако сте ја играле минатата ќе се снајдете лесно. Ќе видиме неколку утакмици и како ќе иде.

Ајде прва утакмица и 3 гола од прекид. Изгледа играме 3 корни - гол.

вака од 6-7 текми не е лоша оваа,се гледа дека е многу поотимизирана во поглед на 13-ката,лизга многу полесно.
Го нема багот кај голманите,барем од тоа што изиграв до сеа.
изгледа полн погодок ќе биде и оваа верзија,нешто ко 12-ката што беше

Абе вие сеа демото го играте или?

Јас демото. Скапо е при-ордер :) Ќе почекам 1 месец да паднат цените малку.
Солидна е играва. Графика одлична, Интерфејс одличен, е сега малку тактикиве додека ги сватам ќе фати малку време :D ама ако и вака е интересно, нема да биди ко порано една тактика за сите тимови и цепај

Солидна е играва. Графика одлична, Интерфејс одличен, е сега малку тактикиве додека ги сватам ќе фати малку време :D ама ако и вака е интересно, нема да биди ко порано една тактика за сите тимови и цепај

досега никогаш не сум играл демо од ФМ, како е кои екипи ги има и праќај линк во пп. Фала

досега никогаш не сум играл демо од ФМ, како е кои екипи ги има и праќај линк во пп. Фала

Нема линк мора стим да имаш инсталирано :) отвори стим и во search ќе ја најдиш. Има да одбериш само 1 земја Пр. Италија и од таму ги имаш сите лиги си бираш тим и играш до полусезона. Од другите лиги можиш да видиш и да купиш само дел од играчите не сите, и ако добиеш отказ можеш само во таа лига која што си ја одбрал да бидеш повторно менаџер. Откако ја купиш финалната верзија на играва можеш да продолжиш да играш од каде што си завршил и да ги додадеш останатите лиги кои сакаш (ако сакаш :)).

Нема линк мора стим да имаш инсталирано :) отвори стим и во search ќе ја најдиш. Има да одбериш само 1 земја Пр. Италија и од таму ги имаш сите лиги си бираш тим и играш до полусезона. Од другите лиги можиш да видиш и да купиш само дел од играчите не сите, и ако добиеш отказ можеш само во таа лига која што си ја одбрал да бидеш повторно менаџер. Откако ја купиш финалната верзија на играва можеш да продолжиш да играш од каде што си завршил и да ги додадеш останатите лиги кои сакаш (ако сакаш :)).

Фала тогаш, не ја симнувам ќе ја чекам целосната верзија па ќе ја купам. До тогаш ќе си метам со Ливерпул на 12ката.

Ја има на некои страни за 25-6 евра. Јас ќе си ја земам денес, пошто лани исто ја чекав до католичкиот Божик и толку ја земав, тешко дека ќе падне повеќе, а ми се игра ептен. Иако кратко ја изиграв, ама по демово вака сега за сега повеќе ми се свиѓа од 13-ката, некако полесна е и има некои работи подобрени.

gYJw8Sn.jpg

Ептен нереална игра, Санчез хет трик :D

Шала на страна, ептен ми се свиѓа овака на прв поглед. Одличен интерфејс и новиот тактички креатор. Оние слајдери не беа нешто баш најпогодени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom