Ѓорче 1932
тој сум...
ete ja be,Frose izvesti prva 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе вие сеа демото го играте или?
Јас демото. Скапо е при-ордерЌе почекам 1 месец да паднат цените малку.
Солидна е играва. Графика одлична, Интерфејс одличен, е сега малку тактикиве додека ги сватам ќе фати малку времеама ако и вака е интересно, нема да биди ко порано една тактика за сите тимови и цепај
досега никогаш не сум играл демо од ФМ, како е кои екипи ги има и праќај линк во пп. Фала
Нема линк мора стим да имаш инсталираноотвори стим и во search ќе ја најдиш. Има да одбериш само 1 земја Пр. Италија и од таму ги имаш сите лиги си бираш тим и играш до полусезона. Од другите лиги можиш да видиш и да купиш само дел од играчите не сите, и ако добиеш отказ можеш само во таа лига која што си ја одбрал да бидеш повторно менаџер. Откако ја купиш финалната верзија на играва можеш да продолжиш да играш од каде што си завршил и да ги додадеш останатите лиги кои сакаш (ако сакаш
).
Јас демото. Скапо е при-ордерЌе почекам 1 месец да паднат цените малку.
Солидна е играва. Графика одлична, Интерфејс одличен, е сега малку тактикиве додека ги сватам ќе фати малку времеама ако и вака е интересно, нема да биди ко порано една тактика за сите тимови и цепај