Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Добро што капитенот ќе има значајна улога у тимот, значи ќе треба да се бира некој со голем авторитет.

1150162_723630854320815_1156894294_n.png

^ И ова е добро, а не како на минативе, играш 4-2-3-1 4-3-3 а таму ти покажува фав. формација 4-4-2 или 4-4-1-1

New Player Roles
There are 8 new player roles in Football Manager 2014: Half back, target flank man, limited FB, complete wing back, enganche, regista, false no.9, shadow striker

Ако ти тераше добро 2013, нема зошто и 2014 да не тера.
--- надополнето: 13 септември 2013 во 02:51 ---
New Player Roles
There are 8 new player roles in Football Manager 2014: Half back, target flank man, limited FB, complete wing back, enganche, regista, false no.9, shadow striker
tumblr_mm6lxpaPKv1s4kcwpo1_500.gif

e tek sea dodeka ja namestis pravata taktika i formacija :facepalm:

Како ги комплицираат игриве, во 2018 потешко ќе биде да играш Football Manager отколку да си навистина менаџер на некој фудбалски клуб...

Како ги комплицираат игриве, во 2018 потешко ќе биде да играш Football Manager отколку да си навистина менаџер на некој фудбалски клуб...
shadow striker :pos: ќе треба да направат туторијал прво што сакаат да кажат со позицииве, уште од сега се замислувам како си ја трескам главата од бирово.

Што им е со новиве player roles, го стапанија ебате...
Милион улоги им ставиле. И онака им местиш индивидуални тактики, која е ондак потребата од улогите? :confused:

Без врска трупаат некои работи, место да се посветат малце на пример да ги потсредат говорите што ги кажуваш кога имаш затворен состанок со екипата. Или со бордот кога разговараш, бајаги си лимитиран со одговорите...

Оф топик: Која беше таа една менаџер (мислам тотал клуб менаџер беше) каде што можеше да си купуваш јахти, куќи, прстени, да бараш женска, па ќе ја затруднеш, па после девет месеци име на детето му ставаш итн :D?

Ако ти тераше добро 2013, нема зошто и 2014 да не тера.
--- надополнето: 13 септември 2013 во 02:51 ---

tumblr_mm6lxpaPKv1s4kcwpo1_500.gif

e tek sea dodeka ja namestis pravata taktika i formacija :facepalm:

2012 леташе.
2013 не е пробав на лаптопов.И апла чкарт ми беше си е продолжив 12кава.
Би требало да е пука 14кава (можи нема да лета ама ќе ја тера )

shadow striker :pos: ќе треба да направат туторијал прво што сакаат да кажат со позицииве, уште од сега се замислувам како си ја трескам главата од бирово.

False 9 е смешно, онака заради Шпанија постои позицијава на менаџеров. А она shadow striker ме потсетува само на Томансон во Милан кога играше. Никаде го нема и наеднаш ќе се избаци со гол од позадина.

Ако не, барем нека ги сортираат улогиве во основни и специјални, барем да знаеме на што сме. Мене секако ми фалат најмногу старите добри стрелки за движење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom