Разочаран сам скроз.. имао сам неколико прилика да узмем титулу, али на крају нисам успео.. у задње четири утакмице, све су завршене нерешено и титула је по четврти пут заредом отишла у Минхен. У баш том задњем колу имао сам шансу за титулу, утакмица против Бајерна.. издоминирао сам, нападао, водио два пута, али на крају 2:2.. из два шута противника на мој гол.. предност Бајерна је била и та што су они могли да се фокусирају само на лигу док сам ја до задњег тренутка скоро био на три фронта.. ово ме је сломило, али сам и даље жељан трофеја..
Освојио сам ипак пар дана касније Куп Немачке. У финалу је савладан Шалке са 2:0. Овом победом је прекинута црна серија лоших утакмица, не пораза, колико немогућности да се победи тј скоро све задње утакмице су се завршавале нерешено..
Толико близу, а толико далеко.. 1/4 је изнад очекивања у овој сезони што се тиче Европе.. али смо могли и у 1/2 да уђемо без проблема.. они су нас добили заправо тек у ова три минута када су дали два гола, иначе смо ми тада прокоцкали сав труд који смо уложили..
По завршетку сезоне поднео сам оставку на место тренера Дортмунда. Један куп у непуне две сезоне је разочаравајуће.. поднео сам оставку и на место селектора Италије због два пораза, од Албаније и Словеније..
Моја следећа дестинација је Француска, Монако. Први пут играм Француску лигу.
Видећемо шта могу са њима да остварим. Навијачи жељни трофеја, а и ја.. нису освојили трофеј више од 15 година..