Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
А најтрагично е што 3 кола пред крај играв против Арсенал и со нив нерешено 1-1...
Ама премногу тежок распоред имав.. само еден ден одмор пред утакмица и многу повредени играчи и немав за ротација..
Во рок од 5 дена 3 утакмици играв :/
На мене со Фулам како ми е, за 10 дена со Сити, Челзи, Јунајтед, Ливерпул, Арсенал... премногу згуснат распоред + 2 купа + Европа, презаебано е. Утакмица секој втори ден.
Многу купови има во Англија, плус ако играш во европа ти треба многу долга клупа ако сакаш да успееш... некогаш знае да биде многу зафркнат распоредот ;)
This.

Некогаш се случи и топката да и ја скриеш, пример вака:
xRRr9B0.png

Џејмс Милнер најдобар deep lying playmaker :D Позз.

Баталете го карлинг купот, за poor people е тој, дури и со Блекпул кога играв еднаш ми викаа дека не е битен :pos:

Глејте ФА и што повисок ПЛ пласман за пари.

german-first-division-ov.png

Разочаран сам скроз.. имао сам неколико прилика да узмем титулу, али на крају нисам успео.. у задње четири утакмице, све су завршене нерешено и титула је по четврти пут заредом отишла у Минхен. У баш том задњем колу имао сам шансу за титулу, утакмица против Бајерна.. издоминирао сам, нападао, водио два пута, али на крају 2:2.. из два шута противника на мој гол.. предност Бајерна је била и та што су они могли да се фокусирају само на лигу док сам ја до задњег тренутка скоро био на три фронта.. ово ме је сломило, али сам и даље жељан трофеја..

dortmund-v-schalke-overv.png

Освојио сам ипак пар дана касније Куп Немачке. У финалу је савладан Шалке са 2:0. Овом победом је прекинута црна серија лоших утакмица, не пораза, колико немогућности да се победи тј скоро све задње утакмице су се завршавале нерешено..

dortmund-v-man-utd-overv.png

Толико близу, а толико далеко.. 1/4 је изнад очекивања у овој сезони што се тиче Европе.. али смо могли и у 1/2 да уђемо без проблема.. они су нас добили заправо тек у ова три минута када су дали два гола, иначе смо ми тада прокоцкали сав труд који смо уложили..

По завршетку сезоне поднео сам оставку на место тренера Дортмунда. Један куп у непуне две сезоне је разочаравајуће.. поднео сам оставку и на место селектора Италије због два пораза, од Албаније и Словеније..

Моја следећа дестинација је Француска, Монако. Први пут играм Француску лигу.

slobodan-milovanovic-new.png

as-monaco-fc-transfers-h.png

Видећемо шта могу са њима да остварим. Навијачи жељни трофеја, а и ја.. нису освојили трофеј више од 15 година..

Баталете го карлинг купот, за poor people е тој, дури и со Блекпул кога играв еднаш ми викаа дека не е битен :pos:

Глејте ФА и што повисок ПЛ пласман за пари.

За послаби екипи е супер. Бидејќи појаките екипи на табелата играат со втор тим, шанса за пласман во Европа ќе имаат тимовите кои се околу 10то место на табелата. Боље тоа, отколку да се бориш за места во Лига Европа преку Премиер Лига.

Големо БЛАГОДАРАМ до Слоба што ми ја инсталира играта, секоја чест!

xYiqNcf.jpg

Џабе ми е, кога прво коло одиграв 1:1 против слепциве на нивни терен :tapp:
Сеа заради тоа ќе испаднам од ЛШ, освен ако не ги тепам Челзи во гости.

Ибра наш голем маж :icon_mrgr:
smaEuam.jpg

I don't always play, but when I do...

За ова со Слоба, не треба да ја имаме FM 2013 у компјутер, така?

За ова со Слоба, не треба да ја имаме FM 2013 у компјутер, така?
Не, симнува се од Стим(може да земеш Стим бекап на играта од некој и после он само да се логира и да ја вратите, 5 мин работа е така).

На тие што ви ја има слоба инсталирано имате добиено краш на играта ? Денес ми се случи два пати мене ...Untitled.png1233.png

На тие што ви ја има слоба инсталирано имате добиено краш на играта ? Денес ми се случи два пати мене ...Прегледај го приврзокот 60272Прегледај го приврзокот 60273
Да не го гасиш компјутерот од штек дирекнтно/копче/струја да не ти снемало/нешто слично додека си играл?

Да не го гасиш компјутерот од штек дирекнтно/копче/струја да не ти снемало/нешто слично додека си играл?
Не бе лаптоп е не го гасам на копче никогаш во игра вака ми направи почнував нов сејв и крашна после пак со наполи пред утакмица крашна...

Не бе лаптоп е не го гасам на копче никогаш во игра вака ми направи почнував нов сејв и крашна после пак со наполи пред утакмица крашна...

Да не имаш ставано скинови, фејспак, логопак? Најчесто од некое од тие е.

Какви состави имаат францускиве екипи во 2021. :pos:
Последниот во француската лига има поскап состав од Арсенал или Тотнем, сите играчи им се над 10м фунти.

Какви состави имаат францускиве екипи во 2021. :pos:
Последниот во француската лига има поскап состав од Арсенал или Тотнем, сите играчи им се над 10м фунти.

Тоа значи дека и годинава имаат одлични регени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom