Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Добри играчи на 13-ката,понепознати исто така се и Andile Jali,Каra,Kurt Zouma i Sianda Xulu,Mokotjo...

Jaс ги имам Андиле и Зоума во состав,како само се развиваат,тоа е страшно,посебно првиот.

А Кара ми го дрпнаа Џенова пред нос,ама дечкото е оооопасност на неговата позиција,прилагодлив е и на централното штоперско место.Злато играч !

Толку беше од Слоба :ROFLMAO:
Не е лесно секој ден да губиш од денот 5 саати да ја инсталираш на сите играта... Сепак и тој е човек, не роб на сите кој што сакаат да ја играат играта. А и кажа дека нема току време моментално и во иднина најверојатно пак ќе има вакво нешто ;)

Не е лесно секој ден да губиш од денот 5 саати да ја инсталираш на сите играта... Сепак и тој е човек, не роб на сите кој што сакаат да ја играат играта. А и кажа дека нема току време моментално и во иднина најверојатно пак ќе има вакво нешто ;)
Фала богу, алал да му е на момакот, ми ја среди на мене и на пола форум тука, дури ме адна на фб за да ми апдејтира кога ќе има нови пачови :cuc:

Море уште двајца да има како Слоба немаше да има гајле никој од тие кои ја играат играва неколку години по ред.
Секоја чест за момчето, а од тие што ја имаат купено играта може барем на некој да му ја наместат исто како што прави и Слоба!

Море уште двајца да има како Слоба немаше да има гајле никој од тие кои ја играат играва неколку години по ред.
Секоја чест за момчето, а од тие што ја имаат купено играта може барем на некој да му ја наместат исто како што прави и Слоба!
Искрено, до пред а го направи ова Слоба не знаев дека можело така, да знаев ќе покренев иницијатива, сигурно има 20 луѓе што пишуваат на овој подфорум, да соберевме сите по 100 денара ќе си ја купевме заедно. И мене ми ја среди уште меѓу првите, али морав формат да му правам на компјутеров и отиде играта. :place:

Би го направил и тоа ама ја ставив на мој акаунт кај што имам еден куп други игри. Препорачувам сите што се во можност и што ја сакаат играта да донираат по некој денар на PayPal-от на некој член со репутација на форумот па кога тогаш ќе падне пак на 15 или 20 евра и ќе ја земе тој ќе направи нов Стим акаунт и ќе ја инсталира кај сите. Јас сум во можност и нормално би си останал на зборот ама не знам колку вие ви имале доверба во мене пред некој модератор или супер модератор.

swansea.png
Ова ти е најбедно да изгубиш титула за 2 гола....
3та сезона ми е со Свонси си напрајв солиден тим и добра формација најдов на кој можам да им парирам на поголемите екипи..
Во последно коло Арсенал ми бега 1 бод.. Они играат со Норвич ја против Манчестер.. Губат од Норвич 3-2. А ја со Манчестер само нерешено 1-1.. а водев до 86та минута..
Ама сепак успеав да ја освојам Лига Европа

Прегледај го приврзокот 60119
3та сезона ми е со Свонси си напрајв солиден тим и добра формација најдов на кој можам да им парирам на поголемите екипи..
Во последно коло Арсенал ми бега 1 бод.. Они играат со Норвич ја против Манчестер.. Губат од Норвич 3-2. А ја со Манчестер само нерешено 1-1.. а водев до 86та минута..
Имав нешто слично со Астон Вила на 2012-ката :)

Искрено, до пред а го направи ова Слоба не знаев дека можело така, да знаев ќе покренев иницијатива, сигурно има 20 луѓе што пишуваат на овој подфорум, да соберевме сите по 100 денара ќе си ја купевме заедно. И мене ми ја среди уште меѓу првите, али морав формат да му правам на компјутеров и отиде играта. :place:
Ех да навиваше за Барселона....:icon_mrgr:

Иначе...
a5H3qEd.jpg

Страшна сезона. Доста киксови и од мене и од Баерн. Леверкузен исто се држеше на 3 кола до крај. Oдбраната ми е ептен средена. Само 0.8 примени голови во просек имав цела сезона. Нападот мора подобро. 1.8 дадени во просек се премалце за ваква екипа.
Левандовски морав да го продадам за 32М€ затоа што не сакаше да продолжи договор :mad:

Ајакс :eek:
0shN7j8.jpg

А да го земе некој од нас Ајакс и освои ЛШ прва сезона, одма ќе биде обвинет дека тоа е нереално и правел save/load.

За Зума ми бараат 30.000.000€ :pos:

Прегледај го приврзокот 60119
И да си ги имал тие 2 гола пак ќе земале Арсенал титула :P
За Зума ми бараат 30.000.000€ :pos:
Исто и на мене, будала работа, они од лигата испаднат тражат цел буџет.

И да си ги имал тие 2 гола пак ќе земале Арсенал титула :P

Исто и на мене, будала работа, они од лигата испаднат тражат цел буџет.

А најтрагично е што 3 кола пред крај играв против Арсенал и со нив нерешено 1-1...
Ама премногу тежок распоред имав.. само еден ден одмор пред утакмица и многу повредени играчи и немав за ротација..
Во рок од 5 дена 3 утакмици играв :/

А најтрагично е што 3 кола пред крај играв против Арсенал и со нив нерешено 1-1...
Ама премногу тежок распоред имав.. само еден ден одмор пред утакмица и многу повредени играчи и немав за ротација..
Во рок од 5 дена 3 утакмици играв :/
Многу купови има во Англија, плус ако играш во европа ти треба многу долга клупа ако сакаш да успееш... некогаш знае да биде многу зафркнат распоредот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom