Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки напрајв adjuct budget еднаш за да зголемам за плати и сега не можам да го вратам на старо некое чаре?
Инаку играм со Манчестер Јунајтед и можам да кажам дека има далеку многу опции оваа него 12-та. Исто интересно е тоа што ако имаат тренер У21 и У18 треба прво да ги унапредиш/отказ да им дадеш за да можеш ти да играш со нив. Јас играм со нив и најубавата работа е кога развиваш млади играчи. Засега сум втор на табела позади Тотенхем, ми бегаат 4 бода предност на 15 меча до крај на сезона а следен меч ми е со нив. Во ЛШ 1/8 финале се паднав со Барса и допрва треба да играм а во ФА Куп со Арсенал. Да се надевам дека ќе ја продолжам авантурава откако ќе ми среди Слоба ова.На 30 дена мислам треба да се најавиш еднаш на нет задолжително оти играта мора да провери за дали има надоградби на интернет.Мене денес не знам зашто прв пат ми побара пасворд и не ми даде да изберам дали онлајн или офлајн. И сеа треба само тоа да бидне, се надевам дека Слоба ќе ми среди.Инаку играм со Манчестер Јунајтед и можам да кажам дека има далеку многу опции оваа него 12-та. Исто интересно е тоа што ако имаат тренер У21 и У18 треба прво да ги унапредиш/отказ да им дадеш за да можеш ти да играш со нив. Јас играм со нив и најубавата работа е кога развиваш млади играчи. Засега сум втор на табела позади Тотенхем, ми бегаат 4 бода предност на 15 меча до крај на сезона а следен меч ми е со нив. Во ЛШ 1/8 финале се паднав со Барса и допрва треба да играм а во ФА Куп со Арсенал. Да се надевам дека ќе ја продолжам авантурава откако ќе ми среди Слоба ова.
Не спомна нешто такво Слоба, а за да проба да провери се немам уклучувано на нет додека играм или стимот додека ми е уклучен. Се надевам има решение за ова и Слоба ќе помогне.На 30 дена мислам треба да се најавиш еднаш на нет задолжително оти играта мора да провери за дали има надоградби на интернет.

Не спомнал ама тоа е дел од заштитата на Steam нема врска дали се поврзуваш на нет или не колку што знам. Во спротивно ќе се случува тоа што се случува сега еден човек ќ ја дели играта на соте пријатели без да биде потребно тие да ја купат. Најдов нешто на нет што можеби може да ти помогне ама откога Слоба ќе се најави кај тебе пак http://gaming.stackexchange.com/que...is-currently-set-to-be-in-offline-mode-dialogНе спомна нешто такво Слоба, а за да проба да провери се немам уклучувано на нет додека играм или стимот додека ми е уклучен. Се надевам има решение за ова и Слоба ќе помогне.![]()
Ми среди Слоба се најави пак. ЦАР.Не спомнал ама тоа е дел од заштитата на Steam нема врска дали се поврзуваш на нет или не колку што знам. Во спротивно ќе се случува тоа што се случува сега еден човек ќ ја дели играта на соте пријатели без да биде потребно тие да ја купат. Најдов нешто на нет што можеби може да ти помогне ама откога Слоба ќе се најави кај тебе пак http://gaming.stackexchange.com/que...is-currently-set-to-be-in-offline-mode-dialog

Цар!
Два клучни натпревари, поразот од Шалке 3:2 ( Хунтелар ми го закова во 90-та) и 2:2 дома со Хамбургер... Мала утеха им се реванширав на Шалке во финале на германскиот куп 1:0
Клучен момент доведувањето на Марко Ројс за 35 милиони, а и феноменалната игра и форма на сите играчи за разлика од 2-та сезона кога во 2-от дел има повреди на Крос, Милер 3месеци, Рибери 4 месеци, Манџукич... Еве и некоја сликичка од сезоната