Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ти дава позајмица на талент во таков клуб ко Дортмунд, пропалитет некој можеш да земеш 35 годишен

Дечки напрајв adjuct budget еднаш за да зголемам за плати и сега не можам да го вратам на старо некое чаре?

Дечки напрајв adjuct budget еднаш за да зголемам за плати и сега не можам да го вратам на старо некое чаре?

boardroom i ke vidis najgore ... klikni edit i namesti kako sakas

Мене денес не знам зашто прв пат ми побара пасворд и не ми даде да изберам дали онлајн или офлајн. И сеа треба само тоа да бидне, се надевам дека Слоба ќе ми среди. :) Инаку играм со Манчестер Јунајтед и можам да кажам дека има далеку многу опции оваа него 12-та. Исто интересно е тоа што ако имаат тренер У21 и У18 треба прво да ги унапредиш/отказ да им дадеш за да можеш ти да играш со нив. Јас играм со нив и најубавата работа е кога развиваш млади играчи. Засега сум втор на табела позади Тотенхем, ми бегаат 4 бода предност на 15 меча до крај на сезона а следен меч ми е со нив. Во ЛШ 1/8 финале се паднав со Барса и допрва треба да играм а во ФА Куп со Арсенал. Да се надевам дека ќе ја продолжам авантурава откако ќе ми среди Слоба ова.

Мене денес не знам зашто прв пат ми побара пасворд и не ми даде да изберам дали онлајн или офлајн. И сеа треба само тоа да бидне, се надевам дека Слоба ќе ми среди. :) Инаку играм со Манчестер Јунајтед и можам да кажам дека има далеку многу опции оваа него 12-та. Исто интересно е тоа што ако имаат тренер У21 и У18 треба прво да ги унапредиш/отказ да им дадеш за да можеш ти да играш со нив. Јас играм со нив и најубавата работа е кога развиваш млади играчи. Засега сум втор на табела позади Тотенхем, ми бегаат 4 бода предност на 15 меча до крај на сезона а следен меч ми е со нив. Во ЛШ 1/8 финале се паднав со Барса и допрва треба да играм а во ФА Куп со Арсенал. Да се надевам дека ќе ја продолжам авантурава откако ќе ми среди Слоба ова.
На 30 дена мислам треба да се најавиш еднаш на нет задолжително оти играта мора да провери за дали има надоградби на интернет.

На 30 дена мислам треба да се најавиш еднаш на нет задолжително оти играта мора да провери за дали има надоградби на интернет.
Не спомна нешто такво Слоба, а за да проба да провери се немам уклучувано на нет додека играм или стимот додека ми е уклучен. Се надевам има решение за ова и Слоба ќе помогне. :)

Не спомна нешто такво Слоба, а за да проба да провери се немам уклучувано на нет додека играм или стимот додека ми е уклучен. Се надевам има решение за ова и Слоба ќе помогне. :)
Не спомнал ама тоа е дел од заштитата на Steam нема врска дали се поврзуваш на нет или не колку што знам. Во спротивно ќе се случува тоа што се случува сега еден човек ќ ја дели играта на соте пријатели без да биде потребно тие да ја купат. Најдов нешто на нет што можеби може да ти помогне ама откога Слоба ќе се најави кај тебе пак http://gaming.stackexchange.com/que...is-currently-set-to-be-in-offline-mode-dialog

Не спомнал ама тоа е дел од заштитата на Steam нема врска дали се поврзуваш на нет или не колку што знам. Во спротивно ќе се случува тоа што се случува сега еден човек ќ ја дели играта на соте пријатели без да биде потребно тие да ја купат. Најдов нешто на нет што можеби може да ти помогне ама откога Слоба ќе се најави кај тебе пак http://gaming.stackexchange.com/que...is-currently-set-to-be-in-offline-mode-dialog
Ми среди Слоба се најави пак. ЦАР. :D

Pa dali toa znaci deka kaj site sloba treba da de ukluci ednas mesecno?

Слоба ми ја инсталираше сеа. И покрај мојот на моменти тапа Близу интернет, истрпи до крај. :D Цар!

Једино ће вам тражити шифру ако сте ви или неко од ваших укућана грешком стиснули ОНЛИНЕ на стеаму при паљењу компјутера или је компјутер насилно угашен.. (закочио, па га угасили из тог разлога).. заиста ми се минималан број људи јавља да им поново куцам шифру и то је само зато када погреше или су сами хтели да ради УПДАТЕ..

Што се тиче пуцање игре то није до мене.. ја не користим ни графику никакву осим скина и ниједном ми се креш дампс није догодио у задње три верзије ФМ а ово је први пут да имам оригинал.. да напоменем да сам за претходне верзије и стављао логосе итд. Може вам бити из неколико разлога пуцање игре.. превише графике или слаб компјутер па због тога са времена на време пукне игра..

Гарантујем да ради све и без проблема, а било шта да вам треба пишите овде или на страници на фб..

п.с. Ко хоће да му скинем и ФМ Едитор нека ме цима.. :)

Пошто живна малку темава да постирам два регени.
Овај ми е омилениот реген, го открив во Аргентина и го донесов во Ајакс кога имаше 15год и стана зверотина детето(ептен си го пазев :love: ), ама Ман Утд ми го собраја за 60мил фунти.
ignacio.JPG

Ова е новиот Меси во Барселона. :D
scalco.JPG

Страшна трета сезона со Баерн... почна со изгубен германски супер куп од Шалке на пенали ( 2:2 после 90мин), одлична полусезона и конечно триумф во шампионската лига. За сметка на тоа загубена титула во првенството и тоа за бод :( Два клучни натпревари, поразот од Шалке 3:2 ( Хунтелар ми го закова во 90-та) и 2:2 дома со Хамбургер... Мала утеха им се реванширав на Шалке во финале на германскиот куп 1:0 :P Клучен момент доведувањето на Марко Ројс за 35 милиони, а и феноменалната игра и форма на сите играчи за разлика од 2-та сезона кога во 2-от дел има повреди на Крос, Милер 3месеци, Рибери 4 месеци, Манџукич... Еве и некоја сликичка од сезоната :cool:
1. Bundesliga_ Overview Profile-2.jpgFC Bayern München_ Matches Schedule-3.jpgFC Bayern München_ Report Stats.jpgFC Bayern München_ Team Players-2.jpgUEFA Champions League_ Overview Stages.jpg

2-ца таленти Хозе Луис Моралес ( купен од Шалке за 6 милиони 2013/2014) и Томас Гробе продукт на школата на Баерн
José Luis Morales_ Overview Attributes.jpgThomas Große_ Overview Attributes.jpg
И слика од групата во лига на шампиони, интересно како 2-ри отидов понатака :)
UEFA Champions League_ Overview Stages-2.jpg

Први впечатоци - играва е ебано тешка за разлика од минатите верзии. Тактичката длабочина е уште поголема, за да успееш треба повеќе од тимска тактика и поставување на улогите на фудбалери за да направиш успех. Тактичката поставеност на секој фудбалер треба да се постави според тоа каков е тој фудбалер. А да не збориме за тоа дека и според противничкиот тим треба да менуваш тактика. Ама ќе се помине и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom