Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Нема никаква врска оцените на играчите. Видете го ова: Nick Townsend_ Overview Profile.pngNick Townsend_ History Career Stats.png

Абе можам ли да го ставам лого пакот од ФМ 12 ?

милсам дека можи само не сум сигурен...

Новиов пач е С-Р-А-Њ-Е! од 14 меча 3 победи 4 порази и 7 нерешени од кои во 90% од натпреварите голот паѓал во 80+ и тоа мојте одбрамбени му ја подаваат топката на противничките напаѓачи. Пред да го снимам имав 8 меча без пораз од кои 1 нерешена со Ливерпул кој се наоѓа на 1во место во Англија... Јебига ќе мора нови играчи нова тактика и уште една изгубена сезона.
До сега сезонава 8 пенали против мене 4 примени 4 живи топки за Курчи :) 4 пенали за мене од кои 3 реализирани. Никако да се погодат сите напаѓачи да ми се здрави нон стоп некој е повреден барем по 2-3 месеци и потоа му треба уште толку за да се врати. Сепак 10-то место не е така лошо ако се земат во обзир сите повреди и тешкиот распоред.

Wanyama го зедов во Man Utd иако за 9.5 милиони имаа едно 7 клуба пратено понуда. Многу е полесно ако тимот кој дава понуда му е во омилени поготово кога има голем интерес.

Новиов пач е С-Р-А-Њ-Е! од 14 меча 3 победи 4 порази и 7 нерешени од кои во 90% од натпреварите голот паѓал во 80+ и тоа мојте одбрамбени му ја подаваат топката на противничките напаѓачи. Пред да го снимам имав 8 меча без пораз од кои 1 нерешена со Ливерпул кој се наоѓа на 1во место во Англија... Јебига ќе мора нови играчи нова тактика и уште една изгубена сезона.
До сега сезонава 8 пенали против мене 4 примени 4 живи топки за Курчи :) 4 пенали за мене од кои 3 реализирани. Никако да се погодат сите напаѓачи да ми се здрави нон стоп некој е повреден барем по 2-3 месеци и потоа му треба уште толку за да се врати. Сепак 10-то место не е така лошо ако се земат во обзир сите повреди и тешкиот распоред.
Фала богу реална ФМ...

Може, да... јас од постарите верзии секогаш ги префлав на новата верзија, плус тоа што има ново од дресови, слики, логоа ги надоградувам и менувам... така да 100 % може.
--- надополнето: 12 март 2013 во 15:53 ---

Со кој тим играш?
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:04 ---
Дресови за Македонската лига, плус мк лига и медии. Исто и торент фајл од металик лого пакетот ( над 3гб има и логоа за мк тимовите ).
http://www.mediafire.com/?7h6qdfvhgu361bc

Срање играва ... 2012 е 100 пати подобра . Не знам дали е до мене или до играва ама ќе да е второто , како може бре бековите сами портивнички играчи сите во нивна половина и голманов место на бековите да ја подаде тој ја лупа напред а од противничкиве играчи еден ја начека во леј и гол од 60-70 метри ми става . Тежок фејл е играва според мене .

Срање играва ... 2012 е 100 пати подобра . Не знам дали е до мене или до играва ама ќе да е второто , како може бре бековите сами портивнички играчи сите во нивна половина и голманов место на бековите да ја подаде тој ја лупа напред а од противничкиве играчи еден ја начека во леј и гол од 60-70 метри ми става . Тежок фејл е играва според мене .
Video or it didn't happen.

Може, да... јас од постарите верзии секогаш ги префлав на новата верзија, плус тоа што има ново од дресови, слики, логоа ги надоградувам и менувам... така да 100 % може.
--- надополнето: 12 март 2013 во 15:53 ---

Со кој тим играш?
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:04 ---
Дресови за Македонската лига, плус мк лига и медии. Исто и торент фајл од металик лого пакетот ( над 3гб има и логоа за мк тимовите ).
http://www.mediafire.com/?7h6qdfvhgu361bc
Лидс сега ќе почнувам 3-та сезона сеуште во Чемпионшип. Почнав со ПСЖ мислев да играм 1 сезона и да почнам нов сејв со Рома ама на полу сезона ме избркаа па решив да продолжам.
Зависи од тактиката. Играј посмиремо со пократки додавања и не би требало голманот да прави такви грешки.

1. Bundesliga_ Overview Profile.pngFC Bayern München_ Matches Schedule.pngFC Bayern München_ Matches Schedule-2.pngFC Bayern München_ Team Players.png Вчера и денеска активно ја играв играва... Предходно само демо-то. Го изиграв сигурно со 10-на различни тимови, имаше доста грешки и нелогични работи (многу удари од далечина, малку додавања во празно, ненормално многу дриблинзи од јаките играчи, натпревари со многу голови доста често и др). Сега со последнава закрпа доста работи се поправени и играва е нешто најдобро до сега.
Што се однесува до забелешките за почестите повреди, во моментов играм со Баерн Минхен. 1 април 2013, повреди до сега Робен ( 2 пати по 3 недели) Рибери (3недели, 1 ден, 7 дена) Манџукич ( 7 дена) Швајни ( 2 месеци, 6 дена) Шакири ( 6 дена) Контенто ( 9 дена, 5 дена) Гомез ( 3 недели, 3 дена). Крос, Мартинез, Милер, Данте, Боатенг, Густаво, Ноер немале повреда до сега. Во целина мислам дека е реално, најчесто повредени биле Рибери и Робен, тие и во реалноста а и во самата игра се склони на повреди ( injury prone). Играчи кои имаат под 90 % кондиција не ги играм, во тек на натпревар доколку му падне нагло кондицијата го вадам, ротирам играчи кога има натпревари на 3 дена, и слично... Мислам дека и режимот на тренинг има врска за повредите, некои играчи не се за тежок тренинг...
И за пеналите, можеби почесто се промашуваат... немав до сега пенал против мојата екипа, имав 7 за мене, искористени 4.
Ова е екипата, немам купувано-продавано играчи.Само некои тренери, скаути и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom