Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок фала, а логоата од каде ти се дај ми линк да ги симнам.

Ги има логовите за Македонската лига ? Ако го има дај ми линк да ги симнам ми се допаднаa...
Дај ми линк да ги симнам фаците кои ги имаш...
http://www.fmscout.com/a-sps-logos-megapack-for-fm13.htmlОк фала, а логоата од каде ти се дај ми линк да ги симнам.![]()
милсам дека можи само не сум сигурен...Абе можам ли да го ставам лого пакот од ФМ 12 ?
4 пенали за мене од кои 3 реализирани. Никако да се погодат сите напаѓачи да ми се здрави нон стоп некој е повреден барем по 2-3 месеци и потоа му треба уште толку за да се врати. Сепак 10-то место не е така лошо ако се земат во обзир сите повреди и тешкиот распоред.Фала богу реална ФМ...милсам дека можи само не сум сигурен...
Новиов пач е С-Р-А-Њ-Е! од 14 меча 3 победи 4 порази и 7 нерешени од кои во 90% од натпреварите голот паѓал во 80+ и тоа мојте одбрамбени му ја подаваат топката на противничките напаѓачи. Пред да го снимам имав 8 меча без пораз од кои 1 нерешена со Ливерпул кој се наоѓа на 1во место во Англија... Јебига ќе мора нови играчи нова тактика и уште една изгубена сезона.
До сега сезонава 8 пенали против мене 4 примени 4 живи топки за Курчи4 пенали за мене од кои 3 реализирани. Никако да се погодат сите напаѓачи да ми се здрави нон стоп некој е повреден барем по 2-3 месеци и потоа му треба уште толку за да се врати. Сепак 10-то место не е така лошо ако се земат во обзир сите повреди и тешкиот распоред.
Може, да... јас од постарите верзии секогаш ги префлав на новата верзија, плус тоа што има ново од дресови, слики, логоа ги надоградувам и менувам... така да 100 % може.Абе можам ли да го ставам лого пакот од ФМ 12 ?
Со кој тим играш?милсам дека можи само не сум сигурен...
Новиов пач е С-Р-А-Њ-Е! од 14 меча 3 победи 4 порази и 7 нерешени од кои во 90% од натпреварите голот паѓал во 80+ и тоа мојте одбрамбени му ја подаваат топката на противничките напаѓачи. Пред да го снимам имав 8 меча без пораз од кои 1 нерешена со Ливерпул кој се наоѓа на 1во место во Англија... Јебига ќе мора нови играчи нова тактика и уште една изгубена сезона.
До сега сезонава 8 пенали против мене 4 примени 4 живи топки за Курчи4 пенали за мене од кои 3 реализирани. Никако да се погодат сите напаѓачи да ми се здрави нон стоп некој е повреден барем по 2-3 месеци и потоа му треба уште толку за да се врати. Сепак 10-то место не е така лошо ако се земат во обзир сите повреди и тешкиот распоред.

Video or it didn't happen.Срање играва ... 2012 е 100 пати подобра . Не знам дали е до мене или до играва ама ќе да е второто , како може бре бековите сами портивнички играчи сите во нивна половина и голманов место на бековите да ја подаде тој ја лупа напред а од противничкиве играчи еден ја начека во леј и гол од 60-70 метри ми става . Тежок фејл е играва според мене .
Лидс сега ќе почнувам 3-та сезона сеуште во Чемпионшип. Почнав со ПСЖ мислев да играм 1 сезона и да почнам нов сејв со Рома ама на полу сезона ме избркаа па решив да продолжам.Може, да... јас од постарите верзии секогаш ги префлав на новата верзија, плус тоа што има ново од дресови, слики, логоа ги надоградувам и менувам... така да 100 % може.
--- надополнето: 12 март 2013 во 15:53 ---
Со кој тим играш?
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:04 ---
Дресови за Македонската лига, плус мк лига и медии. Исто и торент фајл од металик лого пакетот ( над 3гб има и логоа за мк тимовите ).
http://www.mediafire.com/?7h6qdfvhgu361bc
Зависи од тактиката. Играј посмиремо со пократки додавања и не би требало голманот да прави такви грешки.Срање играва ... 2012 е 100 пати подобра . Не знам дали е до мене или до играва ама ќе да е второто , како може бре бековите сами портивнички играчи сите во нивна половина и голманов место на бековите да ја подаде тој ја лупа напред а од противничкиве играчи еден ја начека во леј и гол од 60-70 метри ми става . Тежок фејл е играва според мене .

Вчера и денеска активно ја играв играва... Предходно само демо-то. Го изиграв сигурно со 10-на различни тимови, имаше доста грешки и нелогични работи (многу удари од далечина, малку додавања во празно, ненормално многу дриблинзи од јаките играчи, натпревари со многу голови доста често и др). Сега со последнава закрпа доста работи се поправени и играва е нешто најдобро до сега.