Почни си некој од втора лига. Било која. Многу поитересно е.Планирам да почнам (пак пошто претходниот сејф ме зафркна...) со Порто.
Добар избор или имате некоја подобра идеа ?
Ај ако сака некој да ми прати линк за логоа и слики.
И линк од пач ако може.
И сите останати кои сакате нови логоа, дресови и секакви останати визуелни промени во играта имате на линков подоле.ај некој ако можит нека ми пратит линк за да спуштам пач , македонска лига и некој такви останати работи дресој и шо имат таму друго
Ја почнав со Порто, одлично е.Планирам да почнам (пак пошто претходниот сејф ме зафркна...) со Порто.
Добар избор или имате некоја подобра идеа ?
Можеш да им ставиш asking price на тие играчите што ти се главни, 115 милиони евра или крајното што го дава, зависи со која валута играш. Така ем они нема да се бунат затоа што не си им дал шанса да преговараат, ем бордот ќе не може да го прифати трансферот Е сега ако некој ти искешира 115 милиони, што да кажам, цел тим ќе си купиш со тие париЕбате бордот, ми прифаќа понуди за играчи. Како можам вака да си составам свој тим ако ги продаваат играчите за пет пари пошто се лакоми? Ако не идат резултатите следната сезона ко шо треба, шо ги ебам. Оваа сезона завршив 9то. Главна причина беше огромен пад на формата од некоја неодредена причина. Повеќе играчи си отидоа, донесов голем број замени, подмладен состав и така. Ќе покажам слика од финалниот состав коа ќе стигнам до затварањето на трансфер прозорот.
П.с: Адам Лалана е ѕвер. Земете го при прва прилика ако ви треба полушпиц
Work ball to box ке им ставиш бе братДај кажете како да наместам играчиве да не шутираат поединци нонстоп на утакмица .. имам 2-3ца во Нотингем форест и фатат топка одма шутираат .. ај да се прецизни барем нека шутираат а они од 20 шута 1 голот ке го погоди . не оди вака веќе ... играм со Leicester јас прв на табела они втори им бегам 5 бода и цела утакмица напаѓам тој голманот нивни се тури од бранење и на крај 89 мин ми даваат гол и тоа играч што влезе во игра во 85 мин и тоа му беше прв гол во сезоната .. сум се пренервирал .
Го редам тоа али џабе ..Work ball to box ке им ставиш бе брат
Сеа сфатив дека така треба, си ја научив лекцијата на потежок начин... Фала у секој случајМожеш да им ставиш asking price на тие играчите што ти се главни, 115 милиони евра или крајното што го дава, зависи со која валута играш. Така ем они нема да се бунат затоа што не си им дал шанса да преговараат, ем бордот ќе не може да го прифати трансферот Е сега ако некој ти искешира 115 милиони, што да кажам, цел тим ќе си купиш со тие пари
фала,одма се видоа резултатитеова што ти го кажа Рики плус стисни work ball into box. имаш и повеќе опции таму, дали крилата да нафрлаат во шеснаесетник или директно да шутираат, разгледај си...
Барај го Тимо Хорн од КелнКако бе... али како можат бе?
Ме нервира бордот. Имам тапа голман со overall 2k. Последниве 4-5 утакмици си дозволува да му се смее цел стадион. Смешни голови постигнуваат противниците. Секој напад, секоја контра им е гол. Голови од корнери, од 30-40 метри, негов играч му додава, овој не може да ја шутне напред, авто-гол.
Најдев еден 17 години, 190k во overall, има потенцијал... не ми дават пари за да го донесам во клуб. Гррр... уште голман да донесам и два добри плејмејкери и да се надевам на C1.
Нема пари, ни публика во C2.