Football Manager 2012 - Општа дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Планирам да почнам (пак пошто претходниот сејф ме зафркна...) со Порто.

Добар избор или имате некоја подобра идеа ? :)

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Ај ако сака некој да ми прати линк за логоа и слики.
И линк од пач ако може.:)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534

Почни си некој од втора лига. Било која. Многу поитересно е. :)
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:09 ---
Ај ако сака некој да ми прати линк за логоа и слики.
И линк од пач ако може.:)
ај некој ако можит нека ми пратит линк за да спуштам пач , македонска лига и некој такви останати работи дресој и шо имат таму друго :)
И сите останати кои сакате нови логоа, дресови и секакви останати визуелни промени во играта имате на линков подоле.

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=97

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171

Ја почнав со Порто, одлично е.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ебате бордот, ми прифаќа понуди за играчи. Како можам вака да си составам свој тим ако ги продаваат играчите за пет пари пошто се лакоми? Ако не идат резултатите следната сезона ко шо треба, шо ги ебам. Оваа сезона завршив 9то. Главна причина беше огромен пад на формата од некоја неодредена причина. Повеќе играчи си отидоа, донесов голем број замени, подмладен состав и така. Ќе покажам слика од финалниот состав коа ќе стигнам до затварањето на трансфер прозорот.

П.с: Адам Лалана е ѕвер. Земете го при прва прилика ако ви треба полушпиц :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ебате бордот, ми прифаќа понуди за играчи. Како можам вака да си составам свој тим ако ги продаваат играчите за пет пари пошто се лакоми? Ако не идат резултатите следната сезона ко шо треба, шо ги ебам. Оваа сезона завршив 9то. Главна причина беше огромен пад на формата од некоја неодредена причина. Повеќе играчи си отидоа, донесов голем број замени, подмладен состав и така. Ќе покажам слика од финалниот состав коа ќе стигнам до затварањето на трансфер прозорот.

П.с: Адам Лалана е ѕвер. Земете го при прва прилика ако ви треба полушпиц :)
Можеш да им ставиш asking price на тие играчите што ти се главни, 115 милиони евра или крајното што го дава, зависи со која валута играш. Така ем они нема да се бунат затоа што не си им дал шанса да преговараат, ем бордот ќе не може да го прифати трансферот :) Е сега ако некој ти искешира 115 милиони, што да кажам, цел тим ќе си купиш со тие пари :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дај кажете како да наместам играчиве да не шутираат поединци нонстоп на утакмица .. имам 2-3ца во Нотингем форест и фатат топка одма шутираат .. ај да се прецизни барем нека шутираат а они од 20 шута 1 голот ке го погоди . не оди вака веќе ... играм со Leicester јас прв на табела они втори им бегам 5 бода и цела утакмица напаѓам тој голманот нивни се тури од бранење и на крај 89 мин ми даваат гол и тоа играч што влезе во игра во 85 мин и тоа му беше прв гол во сезоната .. сум се пренервирал .

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дај кажете како да наместам играчиве да не шутираат поединци нонстоп на утакмица .. имам 2-3ца во Нотингем форест и фатат топка одма шутираат .. ај да се прецизни барем нека шутираат а они од 20 шута 1 голот ке го погоди . не оди вака веќе ... играм со Leicester јас прв на табела они втори им бегам 5 бода и цела утакмица напаѓам тој голманот нивни се тури од бранење и на крај 89 мин ми даваат гол и тоа играч што влезе во игра во 85 мин и тоа му беше прв гол во сезоната .. сум се пренервирал .
Work ball to box ке им ставиш бе брат :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Можеш да им ставиш asking price на тие играчите што ти се главни, 115 милиони евра или крајното што го дава, зависи со која валута играш. Така ем они нема да се бунат затоа што не си им дал шанса да преговараат, ем бордот ќе не може да го прифати трансферот :) Е сега ако некој ти искешира 115 милиони, што да кажам, цел тим ќе си купиш со тие пари :D
Сеа сфатив дека така треба, си ја научив лекцијата на потежок начин... Фала у секој случај :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Како бе... али како можат бе?

Ме нервира бордот. Имам тапа голман со overall 2k. Последниве 4-5 утакмици си дозволува да му се смее цел стадион. Смешни голови постигнуваат противниците. Секој напад, секоја контра им е гол. Голови од корнери, од 30-40 метри, негов играч му додава, овој не може да ја шутне напред, авто-гол. :( :(
Најдев еден 17 години, 190k во overall, има потенцијал... не ми дават пари за да го донесам во клуб. Гррр... уште голман да донесам и два добри плејмејкери и да се надевам на C1. :D
Нема пари, ни публика во C2.

Q

qazwsxedc

Гостин
ова што ти го кажа Рики плус стисни work ball into box. имаш и повеќе опции таму, дали крилата да нафрлаат во шеснаесетник или директно да шутираат, разгледај си... :)
фала,одма се видоа резултатите:D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Како бе... али како можат бе?

Ме нервира бордот. Имам тапа голман со overall 2k. Последниве 4-5 утакмици си дозволува да му се смее цел стадион. Смешни голови постигнуваат противниците. Секој напад, секоја контра им е гол. Голови од корнери, од 30-40 метри, негов играч му додава, овој не може да ја шутне напред, авто-гол. :( :(
Најдев еден 17 години, 190k во overall, има потенцијал... не ми дават пари за да го донесам во клуб. Гррр... уште голман да донесам и два добри плејмејкери и да се надевам на C1. :D
Нема пари, ни публика во C2.
Барај го Тимо Хорн од Келн ;)

Член од
25 декември 2008
Мислења
189
Поени од реакции
17
Некое крило да ми препорачате да земам?.Моментално ги имам Kagawa и Griezmann,и ми се уморуваат многу и немам замени.Ако може да ми препорачате две крила по можност да не бидат скапи.

Kajgana Shop

На врв Bottom