Football Manager 2012 - Општа дискусија

Г

Гучи

Гостин
Некое крило да ми препорачате да земам?.Моментално ги имам Kagawa и Griezmann,и ми се уморуваат многу и немам замени.Ако може да ми препорачате две крила по можност да не бидат скапи.
Вајс и Џонсон од Сити, Вијналдум, Даглас Коста, Вилиан, Гаитан, Афелај, Белханда, Јармоленко. Бирај си :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
фала,одма се видоа резултатите:D
nisto, milo mi e sto pomognav :)
--- надополнето: 4 јули 2012 во 09:48 ---
Некое крило да ми препорачате да земам?.Моментално ги имам Kagawa и Griezmann,и ми се уморуваат многу и немам замени.Ако може да ми препорачате две крила по можност да не бидат скапи.
Abe so znam, Griezmann ne e nekoj sto se zamoruva lesno, barem kaj mene. Stavi mu stamina kako poseben trening, training focus i vidi posle mesec - dva kako ke bide. Ako imas finansii, zemi go i Bale, mada Griezmann ti e jako platen, zemi si nekoja poeftina opcija, da ne ti cicaat plati.
Vo mojov save , City go imaat onoj Gabriel Torje, mislam vaka bese, odlicno im se ima pogodeno, dzirni go.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
За ротација во тимот земи си го Афелај не би требало да е скап...

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Барај го Тимо Хорн од Келн ;)
Го нема. Не ми го прикажува, ни преку search не можев да го најдам. Али сигурно не би сакал да дојде од Бундес Лига во Ц2. :P

Си најдев голман, само што треба да чекам до следна сезона за да започнам преговори и дали ќе бидат успешни, не знам дали ќе ми дадат повеќе пари за трансфери и за плати.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Го нема. Не ми го прикажува, ни преку search не можев да го најдам. Али сигурно не би сакал да дојде од Бундес Лига во Ц2. :P

Си најдев голман, само што треба да чекам до следна сезона за да започнам преговори и дали ќе бидат успешни, не знам дали ќе ми дадат повеќе пари за трансфери и за плати.
:/ Не знам други а детево е гениј и што читав по форуми проглесен е за вундер кинд си го земав во Борусија подобро ми бранеше од тој голманот таму што беше Виндфилер или како и да е xD

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вака-така добар тим си составив :)

Човек да се чуди какви играчи кои не им се потребни на Сити може да извлече :D Коларов, Туре, Џонсон... и Адебајор можам за 1.6 фунти да го зеам. Ако важи понудата и следната сезона, може ќе размислам :) Требаше и да пратам скрин за колку малку пари ги земав овие 3ца, плус Колман (Евертон), Ден (Блекбурн), Фаурлин (КПР) и Маршал (Кардиф). Голманот Оспина од Ниче за безпари го земав, му истекуваше договорот. Bargain of the year 100%.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ај понудете ми играчи за во премиер лига али да не бараат голема плата . морам да продадам нешто од моиве .. имам 24 м за трансфери и уште 30к за плати али ке шитнам нешто нешто ке зголемам на плата .. посебно ми треба одбрана , лево крило и некој добар плејмејкер ..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај понудете ми играчи за во премиер лига али да не бараат голема плата . морам да продадам нешто од моиве .. имам 24 м за трансфери и уште 30к за плати али ке шитнам нешто нешто ке зголемам на плата .. посебно ми треба одбрана , лево крило и некој добар плејмејкер ..
Која екипа ја водиш и која сезона си?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Одбрана најдов :)
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:09 ---
Која екипа ја водиш и која сезона си?
Нотингем Форест сега сум втора сезона влегов одма во премиер лига .Лево крило или десно ако има некој добар до кај 4-5 м и плата до кај 16к ..

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
:/ Не знам други а детево е гениј и што читав по форуми проглесен е за вундер кинд си го земав во Борусија подобро ми бранеше од тој голманот таму што беше Виндфилер или како и да е xD
Го нема кај мене. Имам одберено само Италијанска лига. Има добри голмани и овде само што... тимот мој нема пари. :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
VERATI земајте го.... :) просек по +20 асситенции по сезона :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
VERATI земајте го.... :) просек по +20 асситенции по сезона :)
Од која екипа е не можам да го најдам ?
--- надополнето: 4 јули 2012 во 23:52 ---
Нема пореална игра .. све како што е во фудбалскиот свет и во играва се дешава .. не можам да земам играч од повисока класа од другиве поголеми тимови .. одам да го земам јармоленко ми го ззема сити пред мене за 25м одам да го земам ериксен ми го зема тотенхем за 16 м одам да го земам Думбиа ми го зема Реал за 40м . али склопив едно тимче солидно да издржам во премиер лига :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Го нема кај мене. Имам одберено само Италијанска лига. Има добри голмани и овде само што... тимот мој нема пари. :D
Bouzanis. Грк од Австралија али брилијантен за мали екипи. Ако сакаш малце читерски - http://www.fm-base.co.uk/forum/lower-league-managers/85821-bss-bsn-free-players-shortlist.html

Симни го шортлистов, има многу играчи кои би играле кај тебе у ниска лига. Главна препорака - Zahoud за напаѓач.

Kajgana Shop

На врв Bottom