- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
od 2ra sezona igraj cesto...Го зедов јас за 5мали не би го пуштил одма да игра ..сепак е млад .
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
od 2ra sezona igraj cesto...Го зедов јас за 5мали не би го пуштил одма да игра ..сепак е млад .
Пробај Бебе од Ман Ју. AMR и AML мислам дека може. Нз колку бараат за него, али за позајмица 100% ќе успееш.Одбрана најдов
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:09 ---
Нотингем Форест сега сум втора сезона влегов одма во премиер лига .Лево крило или десно ако има некој добар до кај 4-5 м и плата до кај 16к ..
Дин Бузанис. Добар потег за голманОкапав вечерва али решив да ја изиграм сезонава до крај. Најуспешна сезона до сега што сум ја имал на FM, посебно што играм со волку слаба екипа. Доминација скоро 100 проценти.
![]()
А еве го дрим-тимот за тоа.
![]()
Во ФА Куп, стигнав до 3то коло и бев скоро тесно поразен од ВБА во гости, со 3-1, што според мене е огромен успех. ФА Трофи куп, стигнав до финале и сум според мене фаворит иако играм со клуб од 1 ранг над Бостон.
За следна сезона ќе ми треба сериозни засилувања во средината и нападот, зашто Younghusband (очајно презиме) ептен падна у формата па ќе ми треба солиден напаѓач покрај Counago и Zahoud, а во средината ептен очајна клупа имам. Буџетот од 10к евра го зголемив на +500К, заради успесите во ФА Куп и ФА Трофи куп, каде што кеширав многу.
Не знам за Ривалдо али Сол Кемпбел... лош потег. Втората сезона со Лестер кога играв (во Чемпионшип) беше катастрофа. Топки му летаа низ нозете, го натскокуваа, претрчуваа... ко мало дете го шантраа по терен. За добар центар бек можеше да го земеш Дени Вилсон на позајмица или можеби Gareth McAuley да го купиш за не повеќе од 1.5...Го зедов Ривалдо на 39 години му дадов 3800 плата да видиме како ке се покаже.. на една година го зедов и Кемпбел за 4000 плата![]()
читерскиBouzanis. Грк од Австралија али брилијантен за мали екипи. Ако сакаш малце читерски - http://www.fm-base.co.uk/forum/lower-league-managers/85821-bss-bsn-free-players-shortlist.html
Симни го шортлистов, има многу играчи кои би играле кај тебе у ниска лига. Главна препорака - Zahoud за напаѓач.
Засега го ротирам со Јара како бек и солиден си е. Покажува точно колку што очекував. Крила ги ставам него и Коларов во улога на Defensive Wingers за да одземаат топки од далеку само кога водам со 2 разлика по 75та мин негде.Супер, само не очекувај многу од овој Симус Колман, јас дека играв со Евертон го форсирав и ко бек и ко крило и слабо, мислам ок, колку да речеш дека имаш некој на терен. Не е киксер ама и не прави ништо посебно, 6.6-6.7 оценкаГлеј пари да извадиш од него :Р
Во право беше за Кемпбел .. дрво невидено .. дури сега жалам за 65к што ги платив за трансферот и уште 3.9к плата што му давам ...јако ме сјеба во купот против Брајтон 2 гола по негова грешка паднаа , среќа што беа расположени напаѓачиве Ањелка x2 , Ривалдо , Амаури , Сидорф за конечни 5-2Не знам за Ривалдо али Сол Кемпбел... лош потег. Втората сезона со Лестер кога играв (во Чемпионшип) беше катастрофа. Топки му летаа низ нозете, го натскокуваа, претрчуваа... ко мало дете го шантраа по терен. За добар центар бек можеше да го земеш Дени Вилсон на позајмица или можеби Gareth McAuley да го купиш за не повеќе од 1.5...