Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
што се однесува за да се собереме 5-6 души и да играме ФМ незнам баш... и јас бев за тоа али коа видов дека неможеме да завршиме една лига на Фифа, а не па една сезона на ФМ :toe:

Excuses, excuses... Just keep on bragging about all of your excellent achievements and results...

Excuses, excuses... Just keep on bragging about all of your excellent achievements and results...

and i will when u cant organize a stupid FM league :helou:
- се шалам :smir:

многу е тешко да се одигра ФМ цела сезона и тоа со луѓе кој не ги познаваш.. ај со другари ќе истуркаш некако али и тоа е неизвесно... ништо, преку хамачи макс. може да се игра Фифа

Една листа од млади таленти ке ми заврши работа . :smir:

еве ти линк за симињање на шортлист

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=108
Oваа е ко што глеам за 2009 :)

Jeс да некои се поклапаат и на двете ама некои се тапа, еве гледам од ланската, Zuculini е останат ѕвероња останативе сега ке ги проверуем, конечно се нафатив за играва .

Ej abe moze li nekoj da mi dade link od makedonskata liga da ja slegnam VI SE MOLAAAAAAAAM ????????????????????????????

errorst.png

Ajde pomognete mi...igrajki mi se pojavuva ova i moram pak da vlezam vo igrata od pocetok...

Ме интересира кој ви е досега best buy во десеткава?Кај мене е Суарез, за дечкото дадов 20 милки, али дае 20+ гола и 15+ асистенции имаше првата сезона, worth every penny :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom