Football Manager 2010

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Знае некој дали може да се убрза малце играва мн се чека додека се играат другите утакмици

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Знае некој дали може да се убрза малце играва мн се чека додека се играат другите утакмици

Коа играш мрежно ?

освен ако не наместат на *коментирање* неможе ....тоа е едната од негативните особини на играта ....

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
не не сам кога играм....пр ЛШ и сеа коа ке завршам јас чекам доста да се доиграат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.909
Defcon 5

И ја имав crash, ми се појави error али не ко оној даден овде . :/

Чаре некое ?

Edit: Eве го проблемот, мамата !!!!!

Anyone experiencing the crash whilst in-match I would suggest turning off your sounds - we're looking into this and we believe there might be an issue in this area. Thanks for your patience, hopefully we'll be able to get to the bottom of this issue.

Ова е дадено како причина од SI, мене баш тоа ми се деси, за време на меч, со звукот . :pishtoldz
У серија бев !!!

Како и да е, треба нов пач, eдноставно мора да има фрка, лани беа у игра, повреди, без ниеден краш, сеа обратно, играта е ок, али има вакви проблеми . . . SI did it again .

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
se snajdov go srediv facepack, super e vaka site faci gi ima

drugo nesto za siminjanje ima li skinovi, meni... ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
se snajdov go srediv facepack, super e vaka site faci gi ima

drugo nesto za siminjanje ima li skinovi, meni... ?
Фолдерот Graphics го креираш сам во мај документс...После тоа идеш у Preferences ---> Display & Sounds, Use Skin Cache го одштиклираш и го штиклираш Always Reload Skin on Confirm. Тоа е тоа...

п.с Ок си средил...:)

п.п.с...него дајте некој добар форум од кај што можем да спуштим дресови, фаци и слично. До лани знаев 2-3 добри форуми, ама сум ги забраел све.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
п.п.с...него дајте некој добар форум од кај што можем да спуштим дресови, фаци и слично. До лани знаев 2-3 добри форуми, ама сум ги забраел све.

Neoseeker и fm-base

Доста добри форуми..

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
kako da staam dresovi ...igram so fenerbahce, turska liga

gi staam u toa grafiks, praam folder kits i mi gi nema

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Некој случајно да не знае некоја веб страна што ги пишува сите опции за менаџерот? Како да купам играч, како да продадам, колку изнесува моменталната вредност на фудбалерот... итн итн. Може и на англиски да е

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
не не сам кога играм....пр ЛШ и сеа коа ке завршам јас чекам доста да се доиграат
Влези во Detail level, таму можеш да наместиш помалце утакмици да ставиш да се процесираат со full detail, пример само твојата лига, за наредно кога ќе почнеш нова игра, стај помала датабаза на играчи, исто ќе ти биде побрза играта ради тоа.

Некој случајно да не знае некоја веб страна што ги пишува сите опции за менаџерот? Како да купам играч, како да продадам, колку изнесува моменталната вредност на фудбалерот... итн итн. Може и на англиски да е
Имаш help во менито, таму имаш туторијали и објаснувања за текот на играта.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
И покрај но-цд кракот, пак бара да маутнам ЦД на даемон тулс кога сакам да снимам.
Како да напраам сејв без ЦДто ? Има ли друг начин?

Kajgana Shop

На врв Bottom