Football Manager 2010

Член од
10 декември 2008
Мислења
1.312
Поени од реакции
2.377
А да се отвори подфорум за Football Manager?Има доста теми за дискутирање.
Пр. една за багови и проблеми,друга за даунлоуд на работи за играта,трета за млади таленти,четврта за каде ќе си кажуваме кој како и со кој тим играл...................
Македонскиот официјален форум за Football Manager e на овој линк:
http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=13.0

Таму ги имаш, сите потребни информации, тактики, играчи, тренинзи, додатоци, ...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Пр. една за багови и проблеми,друга за даунлоуд на работи за играта,трета за млади таленти,четврта за каде ќе си кажуваме кој како и со кој тим играл...................
+1

И тоа не само за фм, глеам има и некои шо играат Фифа менаџер па, чим има за пес,фифа и остали турнирчиња, може и за Менаџериве.Плус, сеа повеќе души глеам од деветката шо беше ја играат, плус свинскиов грип владее,ваљда ќе прекинат школово па ќе се стаиме онлајн барем едно 5-6 души,макар една сезона да изиграме.

btw овде имате едно 15тина различни лиги за играње, вклучувајќи од Босна,Јапонија,Катар,Јамајка,Англиска лига со сите 10 дивизии,Шпанска лига заедно со оние најслабите итн.

и guide за тие шо имаат повеќе време за touchline instructions за време на утакмица шо ги има.

http://www.footballmanager.com/manual/?q=gameguideitem/1202

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
:aplauz: Одлична идеја!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
се сложувам да се напраи подфорум...
што се однесува за да се собереме 5-6 души и да играме ФМ незнам баш... и јас бев за тоа али коа видов дека неможеме да завршиме една лига на Фифа, а не па една сезона на ФМ :toe:

Член од
16 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Симнав логоа и направив фолдер graphics но не ги покажува логоата ?

Ај помош да не треба уште некој подфолдер да се направи ?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
50,000+ Player Faces For FM10 (1.40 GB)

http://thepiratebay.org/torrent/5151522/FM10_Faces_Megapack_2_0

@
WindWalker

Ако си направил graphics фолдер, само екстрахирај го фајлот таму, уклучи ја играта, оди во Preferences, па во Display & Sound, отштиклирај го Use Skin Cache и штиклирај го Always Reload Skin on Confirm и кликни Confirm. Така ќе ти се појават.
И овие работи и вакви слични се поставуваат на секоја страна, па пред да прашате пролистајте некоја страна наназад, не мора едни те исти цело време да пишуваат што и како треба. :wink:

Член од
14 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ej moze nekoj da mi odgovori PATCHOT 10.1.0 sto e vo red e ili ima se uste nekoj problemi ?????????? ve molam za odgovor

i uste nesto ako moze nekoj da mi prati link od makedonskata liga....na privatno ili ako moze ovde i kako da ja dodadam......BLAGODARAAAm...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мојот моментален состав, на 8-мо место сум...имав лош старт ама сега на полусезона зедов 2-3 добри играчи, па очекуем да се качим малку погоре :) Тешко беше од почеток, буџен 0...па морав да го продадем Мата за 20 мил. а и Силва од наредно лето у Барса за 30 мил.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Виља многу боље функционира кога играм сам у напад и позади него Силва,не знам кај тебе како функционираат Виља и Касано или сега го купи Касано?А и Мата и Силва многу ефтино си ги продал,јас кога и да ги побарам од Валенсија 50 за Мата бараат и 70 за Силва:):)
И не е боље Марчена од Мадуро ЦБ?

Едит:

Football Manager FAIL!:tv:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
се сложувам да се напраи подфорум...
што се однесува за да се собереме 5-6 души и да играме ФМ незнам баш... и јас бев за тоа али коа видов дека неможеме да завршиме една лига на Фифа, а не па една сезона на ФМ :toe:
Зашто да не може да се заврши бар една сезона.Знам луѓе што имаат играно и по 3 сезони на менаџер заедно.Сега 6 души мислам дека се многу,тешко е да најдеме време сите да се собираме,но 2-3 лиги по 3-4 е поизводливо.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Виља многу боље функционира кога играм сам у напад и позади него Силва,не знам кај тебе како функционираат Виља и Касано или сега го купи Касано?А и Мата и Силва многу ефтино си ги продал,јас кога и да ги побарам од Валенсија 50 за Мата бараат и 70 за Силва:):)
И не е боље Марчена од Мадуро ЦБ?

Едит:

Football Manager FAIL!:tv:
Мата морав да го продадем за 20 мил...бев у финансиска криза и ми рекоа дека морам да продадем некого. Им барав на Сити 22 ама не прифаќаа никако (може да изиграв една сезона па после да го продавав ќе го продадев далеку поскапо ама...), а освен Мата немав намера да ги продадем Силва и Виља (само од овие може да се извадат добри пари). Силва ми игра КАТАСТРОФА, затоа и го продадов за 30 мил. Една утакмица не ми изигра како што треба.
И Марчена не го играм зошто секоја втора утакмица ми добива црвен, џабе му се и парични казни и све :) А Касано сега го купив, па ќе видим како ќе биде...

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Може некој да ми каже колку RAM ти е потребно за играва? Однапред Фала:)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас ја чукам со 512 :)
а ај некој нека ми каже како да ја отворам датабазава за македонска лига дали треба исто она преферецес......?

Kajgana Shop

На врв Bottom