Football Manager 2010

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Симињаш кој facepack сакаш, на пример еве за Премиер лига симињаш,праиш копи и ставаш се во

C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\England\Barclays Premier League

Ако немаш некој од фолдериве сам си ги креираш.После,коа ќе уклучиш играта иди во Preferences->Display and Sound-> Use Skin cache одшитклирај го, always reload skin штиклирај го и voila.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Симињаш кој facepack сакаш, на пример еве за Премиер лига симињаш,праиш копи и ставаш се во

C:\Documents and Settings\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\England\Barclays Premier League

Ако немаш некој од фолдериве сам си ги креираш.После,коа ќе уклучиш играта иди во Preferences->Display and Sound-> Use Skin cache одшитклирај го, always reload skin штиклирај го и voila.
aha fala:smir:

da go simnam facepack-ot pa posle ke napravam kako so mi kaza!

Jas go nemam ni graphics pa ni toa pictures...?

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:
сејм хиар, почнав по втор пат со Вардар пошо првиот пат неможев 10 утакмици никого да го победам а имав тим 10 класи појак од нивниот а имам искуство на играва и сите досега победнички тактики не вродија со плод

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
И мене ми се случува истото. Катастрофа е менаџеров, ама ич не го сакам. Го играм 10 години наназад и оваа верзија им е лудо направена. Која тактика и да ја пробам исто е пак.
Сега играм со Вардар и Работнички ги водев на полувреме 5:0, во второ ми израмнија и Македонија Ѓ.П. 3:0 за во второ и они да ми израмнат.
Не знам веќе со која тактика да играм! :toe:
Местенки брат :) Него, и кај мене неколку пати се случило така, пред некое коло ова се случи

И да, волку голема победа никат не сум имал, а играв со дечиња по 18-19 години и само 2-3ца шо играат во прв состав

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Да не знае некој зашто Favoured Clubs стои празно!? Кај сите е истиот случај

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
дали знае некој како да го тргнам пасвордот што го иам ставено?
- ми го бара на секое влагање:toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
дали знае некој како да го тргнам пасвордот што го иам ставено?
- ми го бара на секое влагање:toe:
Мислам дека нема начин, освен можеби да ја реинсталираш играта. Требало на време да мислиш.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459
Изиграв една сезона со Реал, освоив се што можеше да се освои, ми здосади тоа и баталив.

Сега почнав со Сандерленд, и морам да кажам дека е доста интересно. Сеуште немам пораз, 4 победи и 2 нерешени во првенството по 6 кола, а и во пријателските бев супериорен.

Еве како стојам на табелата.

Еве како ми изгледа и тимот.

При лош резултат еден од двајцата СМ префрлам на позиција АМ, и крилата ги префрлам малку понапред. Имам 3-4 непотребни играчи, кој не можев да ги продадам, па затоа и останаа, се надевам дека во зимскиот преоден рок ќе се исчистам од нив. Бент и Милевски, страшен тандем во нападот.

Еве и трансферите.

Сега за сега, презадоволен сум од учинокот, да бидам во првите 6-7 на крај ќе биде екстра за мене. Ќе биде интересна оваа сезона. :tv:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
А да се отвори подфорум за Football Manager?Има доста теми за дискутирање.
Пр. една за багови и проблеми,друга за даунлоуд на работи за играта,трета за млади таленти,четврта за каде ќе си кажуваме кој како и со кој тим играл...................

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Djmanga, Mensah е прва постава? Пред Тарнер ? Прекрасен ДЦ е Тарнер у играта. А гледам и далеку подобар просек има. Отаменди има најголем ПА у играта, фино си го земал, мене премлад ми е за прв тим.
Ептен филм ми е да си почнам со Сандерленд , само имам многу обврски сеа, за некоја недела ќе размениме мислења.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459
Djmanga, Mensah е прва постава? Пред Тарнер ? Прекрасен ДЦ е Тарнер у играта. А гледам и далеку подобар просек има. Отаменди има најголем ПА у играта, фино си го земал, мене премлад ми е за прв тим.
Ептен филм ми е да си почнам со Сандерленд , само имам многу обврски сеа, за некоја недела ќе размениме мислења.
Ги ротирам тие двајца нон-стоп, Отаменди иначи си е стандард прва постава.

Kajgana Shop

На врв Bottom