U
Unspecified
Гостин
Не треба да играш со уклучен антивирус.Нешто посебно багоој дали има со новиот пач крашоој некој ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба да играш со уклучен антивирус.Нешто посебно багоој дали има со новиот пач крашоој некој ?
Добра е засега трета сезона почнав сега нема краш ништо ..Нешто посебно багоој дали има со новиот пач крашоој некој ?
Од Серија А: Сасуоло, тим со кој ќе се бориш за опстанок, евентуално средина на табела, имаат солиден тим, микс од искуство и младост, имаат опасен напад, тапа везен ред, солидна одбрана и солиден голман. Да го појачаш везниот ред и со добра формација да ги уклопиш Заза и Берарди у напад ќе имаш добра сезона.Препорачајте некој тим, по можност да е од Серие А, Серие Б, Шпанска втора лига или Германска втора.[DOUBLEPOST=1424802449][/DOUBLEPOST]Може предлог и oд англиска втора исто така.
Фала ти за ова, баш ми помогна и највероватно почнувам со Лајпциг, втора лига Германија, но ме интересира има некои фикс за имиња само да не е тој од Даниел..Од Серија А: Сасуоло, тим со кој ќе се бориш за опстанок, евентуално средина на табела, имаат солиден тим, микс од искуство и младост, имаат опасен напад, тапа везен ред, солидна одбрана и солиден голман. Да го појачаш везниот ред и со добра формација да ги уклопиш Заза и Берарди у напад ќе имаш добра сезона.
Џенова, Сампдорија, Удинезе, Парма. Солидни, просечни италијански тимови со релативно добар ростер. Предизвик би ти било со Џенова да освоиш 10та титула.
Од овие појакиве ваљда ги знаеш.
Серија Б: Лани испаднатите Катанија и Болоња пред се, екипи со кои сигурно ќе се бориш за титула и промоција. Од останатите можеби Пескара, Ливорно, Бари и Бреша, да избориш плеј-оф за промоција.
Шпанија 2: Мајорка, Бетис, Сарагоса.
Германија 2: Лајпциг, имаат богат газда, солидни играчи, добар проект.
Не знам како им е наместено во играта ама во риал лајф имаат амбиции за промоција во Бундес и атак на горните позиции.
Друг тим, Нинберг.
Англија 2: Има милион екипи добри за играње, прво тие што испаднаа лани, Фулам, Кардиф и Норич.
После следат, Бирмингем, Блекбурн, Лиц, Болтон, Виган, Мидлзброу.
Ако сакаш предизвик на подолг временски период, земи ги Нотингем Форест бивши европски шампиони.
Друг интересен тим од лигава е Вотфорд, моеш без пари да зимаш играчи од Удинезе и Гранада пошто имаат исти газда.
Последниот апдејт со новите трансфери е ?^ @Unspecified Ја секоја година го користам овој фикс:
http://sortitoutsi.net/downloads/vi...m-fix-file-beta-version-for-fm15-beta02032014
ПС
Ја игра некој со новиов официјален апдејт од СИ? Ќе треба да мењаме тактика?
Да.Последниот апдејт со новите трансфери е ?
Играј на стариот. Ужас е овој најновиот. Освен ако сакаш да имаш по 15 повредени играчи и очајна реализација.Сеа уште да искочи кракуван пач и тоб![]()
Ми треба совет за некој добар напаѓач до кај 6-7 милиони. Да биде подобар од Пацини ми е битно зашто он е последен на листа за купување![]()