Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте некој тим, по можност да е од Серие А, Серие Б, Шпанска втора лига или Германска втора.[DOUBLEPOST=1424802449][/DOUBLEPOST]Може предлог и oд англиска втора исто така.
Од Серија А: Сасуоло, тим со кој ќе се бориш за опстанок, евентуално средина на табела, имаат солиден тим, микс од искуство и младост, имаат опасен напад, тапа везен ред, солидна одбрана и солиден голман. Да го појачаш везниот ред и со добра формација да ги уклопиш Заза и Берарди у напад ќе имаш добра сезона.
Џенова, Сампдорија, Удинезе, Парма. Солидни, просечни италијански тимови со релативно добар ростер. Предизвик би ти било со Џенова да освоиш 10та титула.
Од овие појакиве ваљда ги знаеш. :D
Серија Б: Лани испаднатите Катанија и Болоња пред се, екипи со кои сигурно ќе се бориш за титула и промоција. Од останатите можеби Пескара, Ливорно, Бари и Бреша, да избориш плеј-оф за промоција.

Шпанија 2: Мајорка, Бетис, Сарагоса.
Германија 2: Лајпциг, имаат богат газда, солидни играчи, добар проект.
Не знам како им е наместено во играта ама во риал лајф имаат амбиции за промоција во Бундес и атак на горните позиции.
Друг тим, Нинберг.

Англија 2: Има милион екипи добри за играње, прво тие што испаднаа лани, Фулам, Кардиф и Норич.
После следат, Бирмингем, Блекбурн, Лиц, Болтон, Виган, Мидлзброу.
Ако сакаш предизвик на подолг временски период, земи ги Нотингем Форест бивши европски шампиони.
Друг интересен тим од лигава е Вотфорд, моеш без пари да зимаш играчи од Удинезе и Гранада пошто имаат исти газда.

Од Серија А: Сасуоло, тим со кој ќе се бориш за опстанок, евентуално средина на табела, имаат солиден тим, микс од искуство и младост, имаат опасен напад, тапа везен ред, солидна одбрана и солиден голман. Да го појачаш везниот ред и со добра формација да ги уклопиш Заза и Берарди у напад ќе имаш добра сезона.
Џенова, Сампдорија, Удинезе, Парма. Солидни, просечни италијански тимови со релативно добар ростер. Предизвик би ти било со Џенова да освоиш 10та титула.
Од овие појакиве ваљда ги знаеш. :D
Серија Б: Лани испаднатите Катанија и Болоња пред се, екипи со кои сигурно ќе се бориш за титула и промоција. Од останатите можеби Пескара, Ливорно, Бари и Бреша, да избориш плеј-оф за промоција.

Шпанија 2: Мајорка, Бетис, Сарагоса.
Германија 2: Лајпциг, имаат богат газда, солидни играчи, добар проект.
Не знам како им е наместено во играта ама во риал лајф имаат амбиции за промоција во Бундес и атак на горните позиции.
Друг тим, Нинберг.

Англија 2: Има милион екипи добри за играње, прво тие што испаднаа лани, Фулам, Кардиф и Норич.
После следат, Бирмингем, Блекбурн, Лиц, Болтон, Виган, Мидлзброу.
Ако сакаш предизвик на подолг временски период, земи ги Нотингем Форест бивши европски шампиони.
Друг интересен тим од лигава е Вотфорд, моеш без пари да зимаш играчи од Удинезе и Гранада пошто имаат исти газда.
Фала ти за ова, баш ми помогна и највероватно почнувам со Лајпциг, втора лига Германија, но ме интересира има некои фикс за имиња само да не е тој од Даниел..
Инаку користам ја оригиналната преку стим.

Абе ги тепав интер со 0-5 со партизан да ти ибам играта :D и тоа прва сезона

Сеа уште да искочи кракуван пач и тоб :misticen:

Pione Sisto од Midtjylland ако играте со послаб тим или mid-table и ви треба лево/десно крило и сакате да се развива добро во иднина. Јас за 3м го купив и засега е супер. Халилович на позајмица први 2 сезони е машина...Серхи Роберто од Барса исто може да се купи ефтино и добро се развива. Педро Обианг е одличен. Гудети од Сити после прва сезона си бега на фри и е гол машина. Леали исто по прва сезона оди на фри и е одличен голман. Ако играте со mid-table со овие за ситни пари можете да направите доста конкурентен тим.

Сеа уште да искочи кракуван пач и тоб :misticen:
Играј на стариот. Ужас е овој најновиот. Освен ако сакаш да имаш по 15 повредени играчи и очајна реализација.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
11010961_798633030205899_1411198812402950805_n.jpg

ФАРМИНГ СИМУЛАТОР Е 7МО МЕСТО БЕ......

ФАРМИНГ ФАКИНГ СИМУЛАТОР...КОЈ ГО ИГРА ОВА БЕ ?

Ми треба совет за некој добар напаѓач до кај 6-7 милиони. Да биде подобар од Пацини ми е битно зашто он е последен на листа за купување :)

Ми треба совет за некој добар напаѓач до кај 6-7 милиони. Да биде подобар од Пацини ми е битно зашто он е последен на листа за купување :)

Гудети, Раул Хименез од Атл. Мадрид, Енрикез од Јунајтед, Ернандез пробај каков му е статусот...и тој што го имам препорачано погоре, Pione Sisto се развива топ. Можеш и бочно и шпиц да го фураш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom