Џ
Џонтра Волта
Гостин
Овие се од Кисела Вода мислам, селска Цементарница.Има ФК Титан во 5та лига човече! Ги земав, ќе ги праам Реал сеа!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие се од Кисела Вода мислам, селска Цементарница.Има ФК Титан во 5та лига човече! Ги земав, ќе ги праам Реал сеа!
Овие се од Кисела Вода мислам, селска Цементарница.![]()
ALT+F9[DOUBLEPOST=1416864581][/DOUBLEPOST]Како се правеше принт скрин на чудово бе? Да ви покажам како ја финиширав првава сезона со Борнмут.
Чекај во која лига има такво нешто англиска да нее зш у италија немаМногу е глупо ова со work application. Имам играч во клубот, а нема работна дозвола. Два пати испратив жалба и два пати ми ја одбија, знае некој некое чаре како да се ослободам од играчот? Зашто цела сезона минатата ми беше во тим и не играше, сеа оваа исто.. а зима плата. Пробав да му го раскинам договорот заеднички, ама управата не ми даде. Незнам што да правам.
Англиска, највеќе закони и глупости имаат.ALT+F9[DOUBLEPOST=1416864581][/DOUBLEPOST]
Чекај во која лига има такво нешто англиска да нее зш у италија нема
Боже сачувај се енглезиве! Пола Индија и Пакистан им се досели, само були по улицине им шетаат, на фудбалери не даваат дозволи!Многу е глупо ова со work application. Имам играч во клубот, а нема работна дозвола. Два пати испратив жалба и два пати ми ја одбија, знае некој некое чаре како да се ослободам од играчот? Зашто цела сезона минатата ми беше во тим и не играше, сеа оваа исто.. а зима плата. Пробав да му го раскинам договорот заеднички, ама управата не ми даде. Незнам што да правам.
Боже сачувај се енглезиве! Пола Индија и Пакистан им се досели, само були по улицине им шетаат, на фудбалери не даваат дозволи!
Инаку, јас Павел Савитски го земав во Њукасл, не му даваа дозвола, но по два пати одбивање од трета му дадоа, ама дремеше така година дена.![]()
Чекам да поминат 120 дена за да можам по трет пат да аплицирам за да му дадат. Најлошото е што неможам да го продадам, ниту еден клуб не го сака зашто бара преголема плата. Така дреме и си зима паричка, му чуе.Боже сачувај се енглезиве! Пола Индија и Пакистан им се досели, само були по улицине им шетаат, на фудбалери не даваат дозволи!
Инаку, јас Павел Савитски го земав во Њукасл, не му даваа дозвола, но по два пати одбивање од трета му дадоа, ама дремеше така година дена.![]()
Да тој е иако нее вирус антиврусот го регистрира така исклучи го имаш на 10 страна инструкции како да инсталираш ако имаш steam исклучи го.[DOUBLEPOST=1416795912][/DOUBLEPOST] БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ ФУДБАЛ ЛИЕ РАКОМТ ЛИЕ
Прегледај го приврзокот 107506
Чекам да поминат 120 дена за да можам по трет пат да аплицирам за да му дадат. Најлошото е што неможам да го продадам, ниту еден клуб не го сака зашто бара преголема плата. Така дреме и си зима паричка, му чуе.
Со оваа тактика играм еве две сезони векеДај аплоадирај тактика.Јас играм со Ајакс и моиве неможат врата од два амбари еден до друг да погодат. Играм стабилно, ама се нервирам кога играм против ептен послаби екипи - 30 шута на гол 1 постигнат гол. И нормално ќе примам еден еврогол од Анонимусиќ, прв во кариерата лонг шотс 5.[DOUBLEPOST=1416870591][/DOUBLEPOST]
Паша, ѓоа македонски административец.Дај го на позајмица некоја, колку да не го гледаш.