Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
ФМ 2015....повреди,повреди и само повреди...:sick::sick::sick: претерано, нереално и неинтересно, цело време се бориш некаков тим со младинци да склопиш не си концентриран ни на тактика ни на игра...:mad:

другари ја инсталирав све средив ко шо требит, само ко ќе почнам со било кој клуб имињата на фудбалерине не се ко шо требит (нечинат :) ) ај некој за помош... бтв не е штиклирано она за фејк плејрс и стаф ! :D

другари ја инсталирав све средив ко шо требит :D

Зошто лажеш ?! :icon_mrgr: Не си го стаил последниот пач,тоес фих,затоа имаш проблем со лажни имиња . Побарај на Nosteam страната има испаднато ,може и преку торент страните ;):)

овај фих само на х86 32бита и х64 64бита работит, не ми го отварат мене ... имат некој х86 64бита шо е во ред ? :D

Hotfix update 15.1.4 released
A new hotfix update for FM15 is now available to download on Steam.

To download the update, simply save your current game, quit FM, then quit and restart Steam. Then launch the game as normal and this should start your update automatically.

The update includes fixes for the following issues:

PERFORMANCE

• Optimised save game speeds
  • Fixed game launch issues linked to local user permissions
  • Fixed rare crash on continue
MATCH ENGINE

• Improved defensive reactions to crosses and corners
  • Tweaked wide defending of wingers
  • Improved goalkeeper reaction times after an initial save
  • Various other goalkeeper improvements
  • Fixed further instances of own goals being awarded incorrectly
  • Fixed further instances of players not being given offside when collecting rebounds
  • Fixed rare instances of U18 teams starting match with only a goalkeeper, resulting in high scorelines
  • Fixed problem where AI teams would sub many of their players off the pitch without replacements, resulting in high scorelines
DATA & COMPETITIONS

• Fixed Greek Superleague scheduling
  • Martin Ødegaard added to new games
  • Added licensed kits for MLS expansion teams
USER INTERFACE

• Added player Role & Duty to pitch on tactics screen

Единствено што не ми се свиѓа на 15-кава е match screen-от, некако се похаотично и полошо го прават:
Што убаво си беше порано лесно и едноставно:
MotherwellvCelticInformation_Overview.png

За разлика од последниве неколку верзии:
E870AC0BA66E16211F351DBC0E777196E75F9871

Ептен ми иде на нерви вака екранот поделен на коцкички, ако некој знае некој скин како горнана слика нека праќа!

Дечки ве прашав погоре никој не одговори.. па еве пак, се правам како што треба се вклучува играта (пробав и од launcher) и почнува да прави loding и тука застанува. Што би можело да биде, антивурис исклучив и при симнување и при инсталирање и сите др срања од nosteam ги симнав. ХЕЛП! :icon_lol:

Дечки ве прашав погоре никој не одговори.. па еве пак, се правам како што треба се вклучува играта (пробав и од launcher) и почнува да прави loding и тука застанува. Што би можело да биде, антивурис исклучив и при симнување и при инсталирање и сите др срања од nosteam ги симнав. ХЕЛП! :icon_lol:
Ако мислиш Loading и да ти заглаи тука и само врти на разни јазици ,тоа си е нормално . Почекај малце и ќе се пушти . Ако не е тоа , не знам .

Macedonian First League (FYR) (Overview_ Stages).png Filip Ivanovski (History_ Career Stats).png

Незнам ни јас како изгубив и тоа од Брегалница на гости 1-0, За Фичо немам зборови ....

Заебете 15ка бе, пуштајте 12 ајде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom