Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
За во прв тим натпревар,во први 11 мора да има младинец,кога се заменува место него мора друг младинец. Хари Потер би било најдобро да одговори. :)

Тоа значи дека и мене ме има у играва. :drk:

Nisam ubacivao igrače tj igra ih sama regeneriše. E sad, ko hoće da se nađe u igri neka mi pošalje podatke gde igra i slično. Ja sam u principu sve završio. Samo neke formalnosti su ostale oko 4 i 5 MFL kao i to da dodam medije u igru. :)

Nisam ubacivao igrače tj igra ih sama regeneriše. E sad, ko hoće da se nađe u igri neka mi pošalje podatke gde igra i slično. Ja sam u principu sve završio. Samo neke formalnosti su ostale oko 4 i 5 MFL kao i to da dodam medije u igru. :)
Брат ти пушти ја што е можно побрзо,за да можеме да ја симнеме ние и да почнеме да играме..

Мене иначе засега ми е топ играва. Неам посериозни проблеми со повреди, the usual е ко што треба да биде. Играчите се дешава да ми се пожалат за нешто, али успевам повеќето да ги смирам. Немам ниедна замерка засега, може вие не сте добри педагози па затоа ви плачат :P

Искрено, и јас сум позитивно изненаден до сега, иако малку ми е чудна, да не кажам сложена.

Браво Слоба, (y) Само на сликите не наидов на ОФЛ Валандово, а неможам да ја вклучувам играта сега, ја има или не? :)

Уф, па претражећи википедију и информације које сам добио са МакФудбала ту ми лигу уопште нису поменули. Остави ако имаш списак клубова тамо у теми па ћу исправити у УпДате. И само напиши у коју лигу улази победник. :)

Втора сезона, двојна круна! Фала многу, пријатно! (y)

10285833_10152909253728678_8925695532090651158_o.jpg

f0xi8n.jpg

Кажете еден MC и eden DC не постари од 21 година и не поскапи од 25 милиони и двајцата заедно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom